'Baby Girl' Beleving (age play)
Mommy's kleine genots-schatje, Daddy's geile lust-meisje, ons suckle-subje (D/s) -

Ben je een 'Mommy/Daddy-girl', een 'baby-girl', of zou je dat graag zijn? Wil je heerlijk intiem speciaal-lekkere dingetjes doen en gedaan krijgen? Fijn gezamenlijk hele spannende, opwindende en erotische spelletjes spelen? Heel speciaal lief zijn voor elkaar. Lekker erotisch 'experimenteren' en beleven met elkaar (geen BDSM). Ons heerlijk overgeven aan elkaar, aan dat hele fijne gevoel van die speciale intimiteit, de opwinding, de lust, het genot en de extra-speciale persoonlijke aandacht voor elkaar.

Wij zijn een ouder v/m-stel (eind 50) en hebben, op initiatief van 'Mommy', serieuze interesse in een 'baby-girl' - een 'Mommy/Daddy-girl' - 'ons schatje', 'ons lustsubje' - met hetzelfde verlangen; dat baby-girl door Mommy en Daddy speciaal vertroeteld wordt en dat baby-girl speciaal lief voor Mommy en Daddy is. Dat speciale dicht-bij-elkaar gevoel, de geborgenheid, beschermd, de veiligheid, het vertrouwen, waardoor remmingen wegvallen en we volop zonder schaamte voor het wederzijdse genot, de seksuele emotie, de lust, de gelukzaligheid en de erotische bevrediging kunnen gaan.

Het is niet van belang dat je ouder, jonger, chubby, skinny, onervaren, verlegen, onzeker e.d. bent, huidskleur en afkomst ook niet. Het gaat om die intiem-persoonlijke aandacht, de meerwaarde - dat wat goed, fijn en heel erg lekker voelt - dat wat opwindend, geil en heerlijk bevredigend is - zodat we elkaar regelmatig heel speciaal gelukkig kunnen maken. Wij zijn allebei seksueel-tepelgevoelig en oraal ingesteld, dus nipple-play is een must. (^_^) Lekker veel met de friemel- lik- sabbel- en zuigtepels van Mommy en Daddy spelen - ze liefhebben, met overgave, er verslaafd aan worden/zijn, voor de gelukzaligheid.

.

Ben jij een meisje/vrouw met dezelfde intiem-fantasie/gevoelens; het lieve kleine onschuldige meisje zijn, Mommy's lekkere genots-schatje, Daddy's geile lust-meisje - ons liefje, ons speelsletje - dat al dat fijns en lekkers op seksueel gebied nog moet en wil ontdekken, uitproberen en leren? Wil je in een spannend rollenspel vrijuit seksueel experimenteren en beleven om elkaar daarmee speciaal genot te schenken door met overgave en veel gevoel lekker lief, heerlijk intiem, fijn opwindend en geil-erotisch voor en met elkaar te zijn?

Dat je een vertrouwd plekje hebt waar je regelmatig kan 'schuilen' en de boze buitenwereld achter je kan laten, ons eigen wereldje, waar je alle verantwoording kan loslaten en alleen de verantwoording hebt Mommy, Daddy en jezelf alle geluk van de wereld te gunnen en te geven door je volledig over te geven aan de erotiek, de speciale persoonlijke aandacht, het genot, de intimiteit, de lust, de seksualiteit, de geil ... waardoor je dat speciale geluk kan beleven, elke keer weer - opladen door te ontladen ...

Ben je dus een 'Mommy/Daddy-girl', een 'baby-girl', of zou je dat graag zijn, 'ons meisje', 'ons suckle-subje'? Wil je een 'vaste' Mommy/Daddy/baby-girl verhouding/relatie aangaan om iets speciaals op te bouwen -beschermd, in geborgenheid, in veiligheid en vertrouwd- om het vrijuit, schaamteloos en ongeremd te kunnen beleven? Die speciale verlangens regelmatig volop bevredigen?

Dan ben je bij ons, een lekker-mollig/stevig & super-slank/tenger v/m stel van middelbare leeftijd -een echte 'Mommy & Daddy' zeg maar- precies goed en helemaal op de juiste plek om geregeld bij 'Mommy&Daddy' op bezoek te komen om naar hartenlust en ongeremd die speciaal-opwindende intimiteit, de seksuele bevrediging en dat speciale geluk met elkaar te beleven, elke keer weer.

Onze deur staat voor je open ...

Liefs, Lekkers en Veel Geils,

'M&D'
Geplaatst door
 JVH-SAY
Geplaatst op
 17-4-2020 / 08:55
Bekeken
 112
Reacties
 1
Categorie
  Diverse