Behoefte aan een harde hand in je leven?
Buiten de bdsm wordt ik gezien als een vrolijke man met een goed gevoel voor humor, open-minded, eerlijk, vrij direct, open, trouw, die iemand goed op diens gemak kan stellen. Mijn vrije tijd besteed ik onder andere aan muziek/dansen/feestje/festival, film/serie, uit eten, sauna, gamen, winkelen, uitstapjes, terras, fitness, vakantie zonnen/cultuur, stedentrips. Voor een vaste relatie zoek ik iemand die mij accepteert zoals ik ben, waar ik gezellig mee kan kletsen, die een goede match in interesses heeft en het leuk vindt om dingen samen te doen.

Mijn spel varieert in opbouw en hardheid, natuurlijk ook mede afhankelijk van de speelpartner. Ik kan heel streng zijn, maar ook humor langs laten komen. Ik gebruik vaak boeien, riemen en/of touw om vast te binden of geheel te immobiliseren. Het weerloos moeten ondergaan trekt mij namelijk erg aan. Ik speel daarbij in principe met het hele lijf. Verder sta ik er altijd voor open om nieuwe dingen uit te proberen.

Ik heb al interesse in billenkoek zo lang als ik me kan herinneren. Billenkoek heeft daarom een speciaal plekje, vooral in het geven van spanking als een echte disciplinaire straf. Over de knie gaan heeft een extra lading, omdat die vorm zo goed past bij het beeld van een ouderwetse straf. Ik heb zelf weinig grenzen zolang er geen bloed of blijvend letsel is. Dat is een harde grens waar ik niet overheen ga. Zoals gezegd geef ik graag een echte straf en bij zo’n echte straf denk je aan blote billen, tranen, spartelen, smeken, huilen, brullen, terwijl je billen echt in brand staan. Ik gebruik naast de harde hand verscheidene instrumenten.

Ik ben vrijgezel en woon in Den Haag. Wel handig als jij in de buurt woont.

Op dit moment heb ik geen speelpartner en het zou leuk zijn die weer te hebben. Het liefst zou ik iemand ontmoeten waarmee het ook buiten de bdsm leuk is om mee om te gaan en kijken hoe het zich ontwikkeld. Iemand met de juiste klik op alle vlakken voor uiteindelijke een vaste relatie.

met vriendelijke groet,
Harde Hand
Geplaatst door
 HardeHand
Geplaatst op
 21-4-2019 / 15:29
Bekeken
 175
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin