Daddy dom zoekt jou
Ik zoek een jongedame (18+) die leergierig en nieuwsgierig is; die geestelijke en seksuele opvoeding verlangt van haar daddy,, een honger heeft naar een nieuw avontuur en op ontdekkingsreis wilt gaan, en een lange termijn daddy/girl relatie wilt aan gaan...

Ik ben een slanke single daddydom van 45, zorgzaam warme opvoeder, jonger van geest en looks, liefhebber van films, series, sport, goede gesprekken, lezen, spelletjes, muziek, tekenen, wetenschap, maatschappij, gezelligheid, humor etc.
Van nature zit er een daddy en leraar in mij, en ik houd er van om voor een meisje te zorgen, op te voeden en te beschermen, plus dat ik een enorme knuffelbeer ben :)
Een partner betekent voor mij een gezelschapsmaatje, een gesprekspartner, een vertrouwenspersoon, een speel en stoeimaatje, en een lover..
Hierbij vind ik het verzorgende, begeleiden, leiden en persoonlijkheid en warmte erg prettig bij deze..
Daddy geniet graag van jouw lichaam, echter gaat het hem daar niet alleen om, hij verrast jou graag met een mooi jurkje, lingerie, bios, etentje, knus samen op de bank, en houdt van staartjes en stoeien :)
Ik hou totaal niet van vluchtige contacten en ben een persoon voor lange termijn relaties met diepgang, persoonlijke omgang en inhoud.

Ben je bisex of bischierig? Een zus(je) of mommy op termijn erbij hoort tot de mogelijkheden..

Spreekt je dit aan en loop je al een tijd dromende rond over een daddy, neem dan contact met mij op en laat weten wie je bent, hoe je normale leventje eruit ziet en waar jij zo stilletjes over fantaseert..!

Graag serieuze jongedames die hier zeker van zijn en niet na wat mails of apps afhaken of alleen willen geilen...

Liefs van je daddy
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 21-11-2017 / 21:28
Bekeken
 282
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin