Dominant / DaddyDom (38) voor subgirl
Hai daar,

Ben jij een (jonge)dame tot 30 jaar met onderdanige gevoelens en behoefte aan discipline? Ben je verder slank, ongebonden, zonder kinderwens en sta je er uiteindelijk voor open om te ontdekken of de klik dermate groot is om een vaste relatie (waar BDSM onderdeel van uitmaakt) aan te gaan?

Dan bied ik jou o.a. (seksuele) heropvoeding en gepaste bestraffing (spanking, riem, zweep) bij ongehoorzaamheid. Andere handelingen bespreekbaar. Uitzonderingen van mijn kant zijn in ieder geval extremen als naalden, bloed en blijvend letsel.

Zelf ben ik 38 en afkomstig uit regio Amsterdam, trendy/modern gekleed met vlotte/jeugdige uitstraling, (stoppel)baard, universitair niveau, slank/sportief postuur (1.98m/84kg), donker haar, groene ogen en ruime ervaring (>14 jaar inmiddels) op het gebied van disciplinering, DaddyDom en BDSM in het algemeen.

Of je zelf (veel) praktijkervaring hebt vind ik niet doorslaggevend, wel vind ik het belangrijk om ook ‘buiten BDSM om’ interesses met elkaar te kunnen delen. Die van mij liggen o.a. op het gebied van muziek, film, buiten zijn (natuur/terras), theater/cabaret, (actief) sporten en (steden)trips.

Foto van mij persoonlijk en meer informatie beschikbaar na verder contact (Kik, WhatsApp, telefonisch contact e.d. mogelijk na eerst jezelf per mail voorgesteld te hebben). Een eerste afspraak vindt altijd plaats op een openbare plaats (bijv. cafe of restaurant). Ik heb geen behoefte aan eenmalige contacten, one night stands of andere voorstellen in die richting.

Interesse/vragen? Stuur me een reactie.

Groet,

Meester A.
Geplaatst door
 doma_2581
Geplaatst op
 09-12-2016 / 11:57
Bekeken
 316
Reacties
 1
Categorie
  Meester zoekt slavin