Een nieuw zorgeloos leventje voor lief slavinnetje.
Je bent een meisje of vrouw, je uiterlijk, afkomst, geloof en ervaringen zijn niet belangrijk. Ik bied je een compleet nieuw leven, waar alles voor je geregeld en betaald word, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken, en je je aandacht volledig bij mij kan houden.
Je houdt dan ons huis schoon, je wast, kookt en doet de boodschappen voor ons. En als je dat wilt, mag je het contact met je familie onderhouden, en (blijven) studeren, sporten of net als ik overdags werken. Maar je mag ook alleen voor mij komen werken en kan eventueel geïsoleerd worden van de buitenwereld.
Ik zorg ten aller tijde dat jij gezond bent en het blijft, en ik zal jou alles geven wat jij nodig zal hebben, om al jouw doelen in ons nieuwe leven te behalen. Daar tegenover staat dus wel dat als ik niet op m'n werk ben, dus elke doordeweekse avond, tijdens de weekenden en mijn vakanties, dat je dan wel bij me bent, om mij te dienen als mijn lieve soort dochtertje en vooral als mijn sexslavinnetje.
Het is geen kleine beslissing om te nemen, ook voor mij niet. En met reageren ben je uiteraard nog nergens toe verplicht, maar wil je meer weten, mail me gerust met je vragen. Of kom het gewoon is uitproberen in een weekendje of het echt is wat jij wilt. Of kom is langs om je voor te stellen en alleen om alles eerst tot in de details te bespreken voordat we eventueel verder wat beslissen samen.
Hopelijk kunnen we voor het einde van dit jaar nog, ons nieuwe leven samen starten, ik kan haast niet wachten.
XX,
Rob
Geplaatst door
 doma_1494
Geplaatst op
 22-9-2015 / 18:25
Bekeken
 701
Reacties
 9
Categorie
  Meester zoekt slavin