Een rijke brave geld slaaf gezocht
Ben je een slaafje die graag hun meesteres blij maken met regelmatig opdrachten uitvoeren tegen betaling, dan mag je hier op reageren. 

Reageer alleen als je genoeg geld hebt want ik ben niet snel tevreden en alles wat jij verdient is voor mij, ik neem geen cadeautjes aan, alleen geld via tikkie. 

Zorg dat je genoeg  geld  hebt en geen arm studentje die niet weet wat dit inhoudt. 

De bedoeling is dat je 5 euro per derict betaalden en vraagt naar mijn tikkie, praat dan verder. Zo kan ik zien dat je het ook echt WIL. 

Waag mij niet aan te spreken en vervolgens mijn tijd te verdoen of erger nog, weg te lopen zonder iets uit te leggen of geld te beloven. Dat zal je dan duur komen te staan. 

Per opdracht vraag ik 25 euro, maar per week wil ik wel 5 opdrachten hebben gedaan. 

Jij voert de opdrachten uit als ik daar om vraag! Doe je dat niet, dan straf ik je met een gemeen bedrag, je kan het je zelf zo makkelijk of moeilijk maken dat je zelf wil. 

Ik spreek niet met je af en ga zelf niet naakt. Alleen online want ik hoef geen kwijl over mijn voeten of een stijve pik te zien in real life. Wil wel online je zielige kleine pik zien

 

Als je een trouwe slaaf bent dan kunnen we natuurlijk ook een goede vriendschap gaan opbouwen en dan mag je ook voor minder geld je opdrachten uitgaan voeren. 

Tot snel zielige geldslaafjes

 
Geplaatst door
 MISSEVIL
Geplaatst op
 01-6-2020 / 06:57
Bekeken
 413
Reacties
 2
Categorie
  SM Commercieel