Ervaren Meester zoekt lust / seks / pijn slavin 18-38 jaar
Ervaren Meester zoekt (on)ervaren, beginnende sub (v)

Droom je er wel eens over om weerloos te zijn? Fantaseer je er wel eens over om geblinddoekt te zijn, vastgebonden, handen over je lichaam te voelen en een stem die je meevoert naar een wereld van allerlei tinten grijs? Gaat het wel eens stiekem door je hoofd dat je wel eens wilt beleven wat dominantie betekent, overgave, de geheimen van de BDSM?

Mijn naam is Mr Leeuwenhart en ik zou jou mee kunnen nemen als jouw D, jouw Meester, jouw Daddy of gids. Heb een goede naam in het begeleiden van vaak jonge (maar lang niet altijd) onervaren en ervaren subs. Meisjes die nieuwsgierig zijn, die willen beleven waar ze al zolang over dromen.

Ben 47 jaar, 180cm lang, heb een normaal postuur. Ik drink niet, rook niet, ben hoog opgeleid, mag mij zowaar een Meester noemen met diploma.

Beschouw mezelf als goedlachs, creatief, empathisch, rustig en betrouwbaar. Hoef mezelf niet met hoofdletters aan te prijzen, schrijf regelmatig stoute verhaaltjes en kan als je wilt jouw hoofd vullen met diepe verlangens.

Ik bied jou het opzoeken van je grenzen, het verkennen van je fantasie. Dat alles op een veilige en betrouwbare wijze. Contact met mij verloopt doorgaans eerst via mail, waarbij ik jou heel graag eerst wat beter wil leren kennen.

Ik zal je uitdagen, prikkelen. Pas daarna schakel ik over op eventueel een messenger. Maar let wel, niets gebeurt wat jij niet wilt. De ware kracht van BDSM ligt daarin, dat het de sub is die bepaalt hoe dominant de D werkelijk is. Je doodgooien met verzoeken mij te bellen of je direct rare capriolen uit te laten halen voor een cam, dat is niet mijn stijl. Laat alles vooral veilig verlopen.

Spelen doe ik ook met anderen. Dus wie weet strekt je fantasie zich wel uit tot meer dan slechts een gebeuren voor twee. Jouw fantasie bepaalt de grens. Het is een pré als je van dieren houdt, daar ik er dol op ben. Doch dat is zeker geen vereiste.

Te verliezen heb je niets, te ontdekken wellicht alles. Dus wat let je…?

De Meester wacht op je!!!
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 11-10-2017 / 01:29
Bekeken
 297
Reacties
 1
Categorie
  Meester zoekt slavin