Extreme en Persverse meesteres gezocht voor vast
jaar met normaal postuur en normaal uiterlijk ( ik lijk veel jonger ). Ik ben betrouwbaar, netjes en kom altijd mijn afspraken naar. Ik ben in het dagelijks leven makkelijk in omgang en gezellig. U kunt indien gewenst , een goed gesprek met mij voeren en mijn sociale vaardigheden zijn Prima.

Ik zoek een saditische totaal meesteres, die een priv� slaaf zoekt voor regelmatig en langdurig gebruik ( uren, dagdelen of meer ). U stopt pas als u het genoeg vind, al zal ik niet snel jammeren. U bent op zoek naar een slaaf die u regelmatig dient en regelmatig kontakt met u onderhoud. Dat betekend dat u mij ook kan verplichten om soms op het laatste naar u toe komen en verantwoordelijkheid over mijn agenda moet afleggen. Verder kunt u mij indien gewenst in bezit nemen.

Ik hoop dat de volgende zaken u aan spreken. Mij anaal neemt, u een liefhebber van rode billen bent, u hobby is om gerimd en gebeft te worden, facesitting, faceslapping, harentrekken kaarsvet,mij u kostbare champagne dwingt regelmatig te drinken , spugen in mijn gezicht en mond, sigaret tegen mijn lul/eikel/ballen aan drukken en sigaretten branding op mijn kont. Verder natuurlijk alles wat u graag verder wilt doen.

Verder mag u verwachten dat ik vrijwel taboeloos voor u ben en dat ik mij laat trainen als ideale slaaf voor u en bereid ben om in de toekomst een slaven kontrakt te tekenen. Het woord nee komt niet in mijn woordenboek voor ( uitgezonderd blijvend letsel, de wet overtreden, dingen die mijn gezond in gevaar brengen , plasbuishandelingen,money slavernij ,dieren en activiteiten die mij imijn werk belemmeren of in gevaar brengen. Ik ben een betrouwbaar en hygi�nisch slaaf. Ondanks dat ik niet top verdien kan ik een slaventax van 90 euro per keer aanbieden.
Geplaatst door
 Jeroen-
Geplaatst op
 30-9-2015 / 23:29
Bekeken
 876
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres