Free online of reallife sub gezocht.
Hoi leuk dat je de tijd meent dat je deze advertentie leest.
Ik zal me even voorstellen mijn naam is dragonmaster
Ik ben 36j doe al 13 aan sm eerst was ik sub en nu sints 3j een switch 1,73l en normaal gebouwd. Sm is een hobby van mij. Vandaar dat ik hier ook gratis mijn service aanbied. Via deze weg hoop ik een online of reallife vrouwlijke sub te vinden. Die het leuk vind om online of reallife opdrachten uit te willen voeren. Deze opdrachten kunnen bestaan uit pijn of vernedering.

Online sub.

Als je voor online kiest. Mag je de opdrachten herkenbaar of onherkenbaar uitvoeren. Maar ik wil er wel bewijs van hebben dat je de opdracht hebt uitgevoerd dit mag door middel van foto met verslag of een video die keuze laat ik over aan jou.

Vooraf hebben we natuurlijk wel een gesprek gehad via mail. Waar je grenzen liggen en wat je graag en absolut niet wilt doen.

Reallife sub.

Als je reallife wilt kan dat ook. Ik heb een leuke speelkamer tot mijn beschikking ( omgeving Roermond ) waar ik je kan ontvangen. We kunnen eerst vai mail wat praten met elkaar of gewoon wat gaan drinken niet Sm gerelateerd om elkaar wat beter te leren kennen. Ik speel zowel met beginners als met gevorderden en van zacht tot hart.

Hoor graag als je interesse hebt.

Gr dragonmaster
Geplaatst door
 doma_2371
Geplaatst op
 09-8-2016 / 19:42
Bekeken
 447
Reacties
 2
Categorie
  Diverse