Geef pootje! Braaf ☺. *kriebelt even lekker onder je buik*
soms bratty) dame gezocht voor puppyplay [petplay].
Zet bak met brokjes Tressor neer voor puppydame (zijn chocoladebrokjes, niet goed voor echte hondjes, maar vind jij chocola wel lekker?). Maar niet met je handen eten ;)

Ik weet dat ik iets bijzonders zoek en dat niet iedere dame direct wat met puppyplay heeft. Het verzorgings-element, begeleiding en correctie is vaak wel wat dames fijn vinden die van roleplay houden en dat wil ik bieden in een
niet-alledaagse vorm. Wil jij eens puppy zijn? Daagt dit jou uit en wil jij mij uitdagen om voor jou te zorgen? Dan mag je een pootje geven.

*Een lief meisje te verzorgen en trainen. Lekkere hapjes voor haar te maken uit de oven als ze trek heeft gekregen van het kruipen door de slurftunnel. Of vind je het leuk als ik een botje laat balanceren op je neus en stiekem van achter met een veer je kriebel en als het botje dan valt je een tik te geven met de ...
Lekker op het grote kussen liggen in de woonkamer en dat ik en meneer je dan borstelen.
En er is nog veel meer mogelijk voor een leergierige dame*

Wat over mij:
Hoi. Ik ben Baasje, 38 en getrouwd met meneer, ik woon in Rotjeknor.
Ik ben zorgzaam en lief, waterman. Ik ben een gevoelsmens en ben direct en heb mijn hart op mijn tong. Ik hou ervan creatief bezig te zijn. Ik naai bijv. kleding voor mezelf en ik heb een groot kussen gemaakt voor mijn vorige puppygirl, een halsband van zachte stof met haar naam erop en een broekje met opening voor haar staart. In 2012 heb ik een tijdje met meneer een jonge dame verzorgd als puppy-meisje en haar getraind en kunstjes geleerd en het kriebelt weer bij me (een impressie ervan staat in een verhaal hier). Zij noemde ons Baasje en meneer, Ik vond die namen wel mooi :-) dus we hebben die namen gehouden.

Ik ben geen grote-groepen-mens, je zal me dus niet tegenkomen op een bijeenkomst ofzo.

Wat voor soort puppygirl past bij mij:
Een dame van 25 tot 35 (of ietsjes ouder of jonger) die zich herkent in onderstaande wil ik graag leren kennen.
Single of gebonden maakt me niet uit. Als je een partner hebt, is het wel lief om 's avonds even te bellen.
- enthousiast
- speels
- leergierig
- soms ondeugend
- fijn vindt om verzorgd te worden
- puppygedrag wil leren
- graag geknuffeld wordt
Heb jij ook nog eens (half)lang haar dan word ik helemaal blij, want ik hou ervan om met mijn handen door je haren te gaan en te borstelen en je aan je haren te trekken als je weer eens ondeugend ben :)

Als je hier bent, mag je puppy zijn zo lang als jij wilt. We verzorgen en trainen je in een huiselijke sfeer:
*Even bijpraten is wel fijn, daarna ga je douchen, zo kun je tijdens het douchen wennen om in je rol van pup te komen.
Na een lekkere douche doe je je voor - en achterpootjes om, de kniebeschermers en evt. een staartplug en transformeer je in een puppy-meisje. Als iets niet lukt, bijv je staartplug in te doen, helpen we je wel. Gewoon even roepen naar beneden, op dat moment mag je nog praten.*

Er is bij ons veel mogelijk op het gebied van puppyplay, doe een greep uit wat je leuk en spannend lijkt ☺:
- drinken uit een bak
- eten uit een bak (geen hondevoer hoor, dat is nl. slecht voor je maag)
- agility (behendigheidstraining)
- commando’s
- spelen
- kunstjes leren (ook met beperkingen bijv. kriebelen met veertje of wheel of pain)
- correctie als je streken uithaalt
- in bad gewassen worden door meneer (ik heb daar helaas een te slechte rug voor)
- soms ook folie om je gevouwen armen en benen en dan 'on all fours' rondlopen.
- snoepjes
- aaien en borstelen en kriebelen onder je buikje
- bench
- knuffelen
- lekkere massages
- vibradingeskussen

Voor- en achterpootjes maken dat je helemaal in je puppy-mood komt en kniebeschermers zorgen dat je knieën niet stuk gaan. Wil je ook een staartplug in? Ik heb er 2 (1 vossenstaart met een kleine plug en 1 zwarte met een grotere plug van rubber).
Je kunt vanuit de woonkamer door de keuken kruipen en dan de gang door en de woonkamer weer in, helemaal in de rondte dus :-) Daar zetten we ook het agility-parcours uit.

Ik zal je niet slaan met een zweep als je stout bent geweest. Maar als jij bijvoorbeeld schoenen van het rek trekt, dan laat ik je wel merken dat ik daar niet van gediend ben. Ik ben creatief in het straffen.
Je kunt blijven slapen. Achter het voeteneinde van ons bed maken we een mooi plekje en kun je liggen op een uigeklapt zitelement of op een matras met veel fleecedekens.
In de writings staat mijn puppyplaylist (naar bdsm checklist). Kijk er eens naar om een indruk te krijgen.

Uiteraard is er ook ruimte voor pauzes waarin je gewoon jezelf bent en we kunnen praten hoe het gaat en we kunnen evt. gaan funshoppen.

Als er teefjes zijn die kwispelen bij de gedachte aan gehoorzaamheidstraining, agilitytraining, veel spelen met haar Baasje en meneer. Laat ze mij dan netjes een pootje geven, om mijn aandacht te vragen.

Ik rook niet.
Al een half jaar niet meer ☺☺
Rook jij wel, dan ga je even naar buiten.

O ja Nog even dit:
je krijgt geen pauzes om naar het toilet te gaan, want puppies gaan niet naar de wc. Je behoefte mag je op een bak met grit doen (buiten gaat hier niet ivm inkijk vanaf de overkant).

Verwacht geen zweepspel, ik heb ze wel, maar gebruik ze niet op een puppymeisje.
Het gaat me meer om de verzorging en training, dan om het seksuele. Maar ik begrijp heel goed dat een pup ook wel seksueel beloond wil worden bij goed gedrag. Als je braaf bent, mag je op de vibradingeskussen. En eventueel - als je wil - kunnen we op bezoek gaan bij een bevriende human reu en kan hij jou dekken (als het klikt tussen jou en hem).
Geplaatst door
 Line
Geplaatst op
 02-11-2015 / 22:21
Bekeken
 2546
Reacties
 8
Categorie
  Meesteres zoekt slavin