Gentledom-koppel voor een lustsubje
Als je een lekker onderdanig lustmeisje of een fijn gewillige lustvrouw bent, wil zijn, en je het een opwindende gedachte vindt dat onze wens jouw commando is, onze eis jouw opdracht - jij een lekker lustsletje voor ons wil zijn, ons 'vaste' genots-subje - dan is deze oproep voor jou.

Wij, een gentledom-stel (v/m, eind 50), benodigen een verlangend lichaam dat ons beschikbaar wordt gesteld om ons te plezieren. Jij dient zoals wij het wensen (geen extremen), het is jouw taak je daar aan over te geven. Onze lust is jouw beleving, onze bevrediging jouw geluk. Onze tevredenheid is jouw doel, jouw overgave ons geluk.

Huidskleur, postuur, leeftijd e.d. is wat ons betreft niet van belang. Het gaat niet om de verpakking, het gaat vooral om de inhoud. Het gaat om de intentie, dat wat we elkaar kunnen geven, zodat we zonder terughoudendheid ons geil-erotische privéwereldje kunnen hebben.

Dat jij, zonder terughoudendheid, naar hartenlust submissief kan zijn, ons genotssletje, ons lustslavinnetje, en jij je met overgave kan laten domineren en wij jou naar hartenlust kunnen 'gebruiken' zodat we daarin onze D/s-lusten voor en met elkaar kunnen bevredigen.

Ons eigen D/s-wereldje, waarin we regelmatig onbelemmerd, zonder schaamte, onze lusten, wensen, fantasieën en verlangens kunnen beleven. Gaan voor de meerwaarde, speciaal-intiem, kinky en geil, maar ook liefdevol, met overgave, gevoel en overtuiging, oprecht en ongeremd - gaan voor de lust, de geil, het extra-speciale genot, elke keer weer.
Geplaatst door
 Tepelspeeltjes
Geplaatst op
 17-12-2020 / 08:38
Bekeken
 129
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin