Gezocht: een slaaf voor onze Meesteres.
Zij is beeldschoon, jong (20-30 jaar) en bezit een natuurlijke dominantie. Femdom is Haar levensstijl: Zij heeft mannen om zich heen nodig die bereid zijn zich volledig weg te cijferen en zich 100% voor Haar inzetten. Zij is niet op zoek naar een relatie, anders dan die van Meesteres en slaaf. Als jij een serieuze sub bent, dan is Zij bereid Haar tijd en energie in jou te steken, om jou te vormen tot de voor Haar perfecte slaaf.

Ben jij onbaatzuchtig, heb je ervaring als slaaf en ben je financieel draagkrachtig? Reageer dan met een uitgebreide beschrijving van wie je bent, je ervaring en wat jij voor Haar zou kunnen betekenen. Leeftijd is niet belangrijk, toewijding en overgave wel.

Bij gebleken geschiktheid – en als je daarvoor openstaat – is het mogelijk dat Zij te Harer tijd een contract met je wil aangaan waarmee je Haar eigendom wordt.

Zij is de perfecte Vrouw die ook Haar menselijke kant te allen tijde bewaart. Te mooi om waar te zijn? Dat hoeft niet. Als jij serieus bent, bereid bent je te voegen naar Haar wil en wet, dan mag je Haar schrijven. Zij heeft ons opgedragen de eerste selectie voor Haar te doen. wij zijn 2 van Haar contractslaven en in de gelukkige omstandigheid dat wij Haar – ook hiermee – mogen dienen.

Dit is een serieuze advertentie. Daarom graag alleen serieuze reacties.
Geplaatst door
 mini-harem
Geplaatst op
 02-6-2016 / 16:37
Bekeken
 2382
Reacties
 21
Categorie
  Meesteres zoekt slaaf