Gezocht
Goedemorgen,
voordat ik zeg wat ik zoek eerst even iets vooraf,

het is begonnen met een advertentie die ik zag daarin werd door een man een andere man gevraagd, normaal gesproken zou ik daar niet op reageren maar op een of andere manier sprak het me wel aan. Eerst via de mail contact gehad, daarna via Kik, hij zocht een man die naakt bij hem in huis zou zijn en die hij op allerlei manieren zou mogen betasten, aangezien ik exhibitionistisch en onderdanig ben was ik daar wel voor te vinden, ik zou opdrachten voor hem moeten uitvoeren en hij zou de "baas" zijn, eerst via Kik al het een en ander aan opdrachten gedaan. Daarop een afspraak gemaakt, maar helaas......ik hoor helemaal niets meer van hem.

Nu ben ik door dit geheel zo opgewonden geraakt dat ik iemand zoek die bovenstaande wel aanspreekt, in bovengenoemde zou de man gekleed blijven en ik mocht hem niet aanraken, dit is geen pré, dat is iets wat ik aan de betreffende man over laat.

Hygiëne en discretie is een pré, bij de juiste klik bereid om ver te gaan. Voorwaarde is wel dat ik iemand zoek die redelijk in de buurt woont aangezien ik het zonde van de tijd vind om ver te rijden en daar tijd mee te verspelen.

Interesse? Mailen mag of reageer via Kik Benn38v

Voorwaarde is wel dat je dominant bent, dominant stel mag ook reageren.
Geplaatst door
 Slave-B
Geplaatst op
 19-6-2019 / 13:05
Bekeken
 707
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt Meester