Gratis inwoning voor meisje/vrouw in Heemskerk
Ik bied gratis inwoning aan in Heemskerk voor een meisje of jonge vrouw; liefst zo jong mogelijk (18+). Voor jou heb ik 1 slaapkamer, met gebruik van douche, woonkamer en keuken. Ik ben een man van 46 met een weekend latrelatie.

Ik zoek een onderdanige dame die ik in ruil daarvoor dagelijks kan gebruiken en misbruiken in haar kutje en pijpbekkie. S'morgens voor ik naar mijn werk ga wordt ik graag leeg gezogen; dus ik verwacht dat jij pijpt tot het einde en ook slikt. S'avonds voor het slapen gaan wil ik jou stevig en hard kunnen neuken. Ik ben een zeer potente dik geschapen man, dol op langdurige orale seks en stevig en hard neuken. Dus jij komt zeker niets te kort, ben dol op beffen.

Zoek liefst een biseksuele dame voor seks met mijn super geile donkere vriendin in het weekend. Zij is 200% actief biseksueel en zal graag van jou diensten gebruik maken. Zomers ben ik vaak het weekend weg en zal zij in mijn afwezigheid gebruik van jou maken; ook regel ik mannen om jou maar ook haar te komen af neuken.

Ik heb een erotische zolder die ook gebruikt kan worden voor thuisontvangst. Op deze wijze kun jij een bijdrage leveren aan het huishouden. Ook zal ik af en toe een gangbang organiseren om jou maar ook mijn geile vriendin een avond lang helemaal aan stront te neuken.
Ik kijk graag toe hoe mijn sletten gebruikt en misbruikt worden.
Maar jij gaat uiteindelijk door de weeks in al mijn behoeftes voorzien, ik heb een hoge seks drive en wil gebruik van jou maken als ik dat nodig heb.

Graag alleen serieuze reacties met leeftijd en duidelijke omschrijving; AUB geen mannen en fakers.
Donkere of getinte vrouwen of van andere etnische afkomst zijn meer dan welkom, even als vrouwen die hulp en begeleiding nodig hebben. Ik spreek Nederlands, Engels en Duits.
Geplaatst door
 BigDick-Master
Geplaatst op
 02-11-2015 / 18:47
Bekeken
 1388
Reacties
 2
Categorie
  Diverse