Jonge enthousiaste Domina zoekt slaafjes
Ik ben Miss Roxy, een Dominante jonge vrouw van 24 jaar.
Ik heb een mooie ruime studio in Arnhem met meerdere ruimtes tot mijn beschikking en mijn interesses in BDSM zijn vrij breed.

Wil je geboeid worden? Of vernederd? Of ben je juist fan van zwepen en klemmen?

Is het jouw fantasie om door een sterke dominante vrouw onder handen genomen te worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb de touwtjes graag in handen, ben streng maar rechtvaardig, sadistisch maar ook erg zorgzaam.

Ik heb ook een passie voor fotograferen dus als je het leuk vindt om jezelf (eventueel onherkenbaar) op de gevoelige plaat te laten vastleggen tijdens een sessie, dan is dat ook mogelijk.

Voor het spel daadwerkelijk begint, is er voldoende tijd om jouw do's en don'ts door te nemen zodat ik rekening kan houden met jou grenzen en wensen. Je kan een keertje sporadisch langskomen, maar ik zou het ook heel leuk vinden om een vaste D/s relatie aan te gaan waarin we de sessies kunnen uitbreiden met contact via de mail en huiswerkopdrachten die ik je meegeef.

Als je vragen hebt, wees dan vooral niet bang om een berichtje te sturen. Bellen mag ook. (Gelieve niet te sms'en, appen, de voicemail in te spreken of te bellen met onbekend nummer.)

Groetjes,
Miss Roxy
Geplaatst door
 Miss-Roxy
Geplaatst op
 14-7-2015 / 12:13
Bekeken
 1438
Reacties
 36
Categorie
  Slaaf zoekt Meester