Latex fetish slaaf
Hallo dominante dame, Ik ben openminded man die passie heeft voor fetish gear en fetish kleding. Het geeft een extra spanning om deze mooie kleding aan te hebben of bij een ander te zien. Ik vind het dan ook heerlijk om latex en leren kleding aan te hebben op fetish feestjes of zelf in een heel intens spel.

Wat ik hoop tegen te komen is een leuke dominante vrouw die erg openminded is en het leuk vind om deze fetish kant van haar met mij verder te ontdekken. Het zou leuk zijn als je een passie hebt voor mooie sexy kleding als latex, leer, lak, korsetten, nylon en fetish gear.

Ben van nature een onderdanige dat betekent dat graag mijn onderdanige kant met mijn fetish kant wil uiten en op die manier mij aan jou onderdanig opstellen. Kan erg onderdanig zijn maar ben absoluut geen deur mat. Ik geniet erg van de machtsverhouding het ontvangen van licht intense pijn met bijvoorbeeld zweepjes. Maar het gaat vooral om de dynamiek van de rollen die het zo spannend maakt. BDSM spel is geen must voor mij maar is zeker een optie.

Kort over mij: 1,90m lang, normaal postuur, verzorgd en hygiƫnisch, goed opgeleid, rook niet.
Ik ben in bezit van: latex catsuit, militaire latex uniform, leren harnas, leren boeien etc.
Geplaatst door
 Wolf
Geplaatst op
 27-12-2017 / 16:05
Bekeken
 278
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres