Leren vrouw te voelen,
Meester leer jou jezelf weer zijn!

Man 49 hbo,ervaring spirituel emotioneel bewustw:

Zoekt contact met meiden, vrouwen , studentes, jonge meiden , moeders , enz die oude kwetsingen ,angsten waardoor je nu belemmerd voelt om vrijer met liefde en Eros te leven.Tantra,Spirt. rituelen.

Bied niets anders dan contact obv respect,heiligheid van grenzen,Nee,met als doel veiligheid,vertrouwen in kwetsbaarheid te herstellen. Delen en herkenning vinden.IN de ander zijn herkenning ligt acceptatie,en daardoor veiligheid.

Ook blijven diepe stukken zoeken dat je ook vanuit alle gemoedstoestanden ook fysiek ero sex beschermd, gekoesterd,vereerd wil worden. Je wil versmelten,maar weet niet hoe je innerlijk je hart,ziel en lijf,geest en drift open krijgt.

Je wilt vastgebonden worden,om gevoel van zekerheid.

Je wilt met emotie,gevoel eros verbinden,maar niet in strijd zoals in elke relatie om de afwas,huishouden etc.

Je wilt met gevoel,kleding,charmes,willigheid openheid in alles met zorg liefde kijken wat innerlijk leeft,zoeken naar magie, misytiek,religie als gemeenschappelijk innerlijk referentie kader en niet westerse psychologie.

Wat mensen veroordelend benoemen zoals emotionele afhankelijkheid,incest,vader,moeder figuur nodig hebben, is in je ontwikkeling een nodige fase. Iedereen moet meemaken dat een ander meegaan ontvangend beminnend is om je te bevrijden en helen,dan wel om een ander te beminnen gewoon vanuit innerlijk mens zijn,via vrouw-man sex energie,en je elkaar vind in wederzijds liefde affectie hart,dankbaarheid om te ontdekken.

De mate van verbondenheid,die ontstaat uit ontmoetend kwetsbaar zijn,de vrouw die als ze innerlijk open is kan ontvangen,verleidend bekorend uitnodigend is in energie ,Zijn toestaand,niet op prestatie gericht,maar op verlangen naar consumeren,bekrachtigen van liefde,sex,van de speciale band.

Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 01-3-2017 / 03:20
Bekeken
 229
Reacties
 1
Categorie
  Meester zoekt slavin