Leuk aaibaar subje (v) gezocht
Deze bdsm-er-met-ervaring uit Belgiƫ kijkt uit naar een subje, een vrij jeugdige toffe meid die langzaamaan, volgens haar eigen ritme, opgenomen wil worden in de magie van het bdsm gebeuren; een confrontatie met de machteloosheid van zowel mentale als fysieke gebondenheid en de sensualiteit en erotiek die ermee verbonden is, aangevuld door een seksualiteit die enkel betracht deze prikkels te accentueren en te verdiepen.

Ikzelf ben een aangenaam mystiek-filosofisch pril 60iger met een bdsm-dominant kantje en met een zwak voor de combinatie van bdsm en een aangename vrouw, die het leuk vindt iemand te begeleiden doorheen de eerste kennismakingen met deze wondere wereld, en dat zowel op fysiek als mentaal gebied. Mijn grootste genot is jouw genot en de uitstraling daarvan doorheen je hele wezen.

Jij bent, binnen door jou vooraf gestelde grenzen, bereid om je tijdens regelmatige ontmoetingen (met mogelijkheid tot overnachting) over te geven aan een bdsm die van jou verlangt dat je aanwezigheid en aanblik steeds en altijd een streling zijn voor oog en zinnen daar alles draait rond de schoonheid, stijl en elegantie van vrouwelijkheid; rond onderdanigheid en de machteloosheid, lust, sensualiteit, erotiek en seksualiteit die ermee verbonden zijn. Daar mijn beleving zeer visueel is, wens ik geen seksuele gemeenschap; wat een sterke seksuele en lust beleving absoluut niet uitsluit natuurlijk.
Daaruit vloeit ook wel voort dat het visueel-lichamelijke naast het menselijk-innerlijke een toch wel belangrijke rol speelt. Ik heb het voor 'jong', wat slanker en goed-ogend, en -liefst- niet te groot.

Hoofdbetrachting van deze bdsm is samen te genieten van mekaar door de wederzijdse wil daartoe en door een dito respect, met een open geest voor de wensen en verlangens van de ander binnen de door beiden gestelde grenzen.
Je wordt begeleid met ervaring en diep respect voor je lichaam en voor wie je bent, en er wordt de nodige aandacht besteed aan eventuele nazorg en begeleiding waar nodig.

Heeft dit jouw interesse ?... Laat ons dan kennis maken om te zien of we voor mekaar wat kunnen betekenen.
Geplaatst door
 Merlijn
Geplaatst op
 22-8-2020 / 09:46
Bekeken
 197
Reacties
 1
Categorie
  Meester zoekt slavin