Lustslavin gezocht
Goedendag Subjes,

Ik ben een switch meesteres die samen met mijn "Meester" als ik die rol verkies nieuwe dames wil gaan opleiden, ervaring genoeg. Meester Thomas doet het nog langer dan ik, en samen hebben we al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het opleiden van zowel dames als heren die daarna doorgaan voor slaven en slavinnen.

Spreekt het idee je aan om overgeleverd te zijn aan de lusten van dit ervaren stel? Zonder dat je zelf tekort komt natuurlijk. We leiden je op voor soft sm, een beetje pijn mag niet ontbreken, maar niets ernstigs en we letten goed op je grenzen. Deze hebben we van te voren besproken onder het genot van een kopje thee. Als je dat wilt kunnen we daarna meteen in actie komen, maar eerst een beetje kennismaken. Je wilt ten slotte weten met wie je te maken hebt.

Jij bent iemand de zorg besteed aan je lichaam, je wilt opgeleid worden tot lustslavin, daarnaast vind je het een geil idee om bdsm te doen. Blinddoeken en bondage en misschien een klemmetje hier en daar... Later als je goed gewend bent gaan we je misschien zelfs uitlenen, maar we doen niets wat je absoluut niet wilt.

Heb je interesse? Zoek een sublijst en vul deze zo uitgebreid mogelijk in, zie dit maar als een soort sollicitatie, je moet ons natuurlijk wel met respect behandelen ;-)

Met vriendelijke doch strenge groet,

Meesteres Dana en Meester Thomas
Geplaatst door
 Meesters-Dana-en-Meester-Thomas
Geplaatst op
 20-4-2017 / 00:33
Bekeken
 399
Reacties
 0
Categorie
  Meesteres zoekt slavin