Maak jij van mij en fulltime sletje, alles mag ☺️
Mijn vraag is simpel ik wil een fulltime vrouw worden, een sletje zijn en wil het van een echte jonge vrouw leren hoe ik dat moet doen. Want al enige tijd loop ik rond met de wens/fantasie om stiekem een full glory vrouw/sissy sletje te zijn. Wil nu alleen door een echte vrouw dagelijks geholpen worden om stiekem steeds meer vrouw te worden.

Iemand die me lingerie laat dragen, vrouwenkleding laat passen en kopen, helpt met make up, mn lichaam scheren, me naat schoonheidssalon laat gaan me daarna helpt me een man te verleiden en te oefenen op oa dildo's. Alleen niet voor een paar uurtjes. Eigenlijk wil ik gewoon langere tijd dagelijks een sletje zijn. Wil uiteindelijk niet meer ontkennen dat ik op m‘n knieeen wil voor een man of eigenlijk meerdere keren of zelfs meerdere mannen (ben hetero maar verlang naar het er uit zien als een vrouw en uiteindelijk het proeven van zaad). Me totaal door je laten brainwashen. 24 uur per dag een bestfriend op zag die me helpt met alles.

Ben zeer verzorgd, begin 29, 1.79, 75 kg slank. Als u wil dat ik me opmaak, hars, anaal train, hakken aan doe en een pruik draag doe ik dat voor u en meer. Alles. Ook op sexueel gebied. Men zal het verschil niet eens meer moeten zien als u met me klaar bent. Dus bent u die vrouw, meesteres die mij intensief komende tijd via Whatsapp bellen en eventueel afspreken helpt een vrouw te zijn? Ik zoek een bestfriend die me best mag domineren maar ook met me kan lachen jonger dan 35 liefst woonachtend in randstad.

Lees je uit en maar een sletje van me!
Geplaatst door
 SissyLisa
Geplaatst op
 22-9-2019 / 18:30
Bekeken
 365
Reacties
 2
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres