Master fabian bull, zoekt vrouw van 18 jr , voor interne training
Ik ben Meester Fabian een zeer Dominante Meester van 40 jaar die de afgelopen jaren meiden en vrouwen op zeer uitvoerige, diepgaande, maar ook extreem en perverse manieren heeft getraind.

De vrouw die zich zelf wil laten gebruiken, misbruiken door de Meester als ook door andere heren of vrouwen of stellen.

De Meester die alleen in opdracht van de vrouw / slavin handelt, werkt alleen met sm contracten, iedere vrouw heeft en eigen keuze en eigen wil, ik als Meester zal altijd in opdracht van de slavin handelen en ook ik heb de keus de vrouw / slavin wel of niet te trainen.

Met name vrouwen vanaf 18 jaar die op zoek waren naar zich zelf, hun waren zoektocht naar de diepste verlangen om bevrijd te kunnen worden, van de menselijke ziel waar alle zeer verborgen seksuele verlangens schuil gaan.

Grenzen zijn er om geëxploreerd, opgerekt en uiteindelijk doorbroken te worden.

Precies dat wil jij ook.

Wat moet je in godsnaam met zogenaamde dominanten die eeuwig respect voor je hebben en je daardoor nooit verder zullen kunnen brengen in je werkelijke en ware zoektocht naar wie je bent.

Rust zul jij alleen vinden wanneer je zowel geestelijk als lichamelijk geheel onderworpen zult worden en er uiteindelijke geen enkele andere keuze meer rest dan dat.

Jouw meest pure seksuele beleving, en het vinden van jouw zijn en essentie, kan alleen bestaan zonder de keuze die jij nog zou kunnen maken of hebben. Bij mij is niets taboe, behalve de keuze.

Al vanaf het meest prille moment dat jij ontdekte waarvoor je lichaam geschapen is, begon gelijk de diepe hunkering naar die ene Man die ervoor zou zorgen dat jouw vagina nooit meer liegt. Nu leef je nog je leugens, dagelijks en in ontkenning. Angst, frustratie en depressie is jouw deel. Jouw echte vrijheid ver zoek.

Zelf zul je het nooit vinden, dat weet je al vanaf dat je nog een jong vrouw was. Op jouw pad wacht jij al jaren en jaren op die ene Man. Die ene Man die alles anders zal maken voor jou. De omkering in je leven – eindelijk richting de rust die jij zo nodig hebt in het verlangen wat enorm diep in je verankerd zit. Waar je soms bijna gek van kan worden.

Dat is niet nodig.

Ook jij kunt je echte bevrijding vinden. Ook jij bent nog niet verloren. Ook jij mag weer gaan hopen.

Want die ene Man bestaat.

Beginnend of al met enige ervaring is niet belangrijk ,,,Durf jij nu echt het pad naar onderdanigheid in te slaan ? Reageer en ik reageer altijd terug
Geplaatst door
 MasterFabian-
Geplaatst op
 27-10-2015 / 00:26
Bekeken
 830
Reacties
 8
Categorie
  Meesteres zoekt slavin