Meester / Daddy/Don zoekt meiden voor training
Slavin gevraagd geen ervaring nodig, vanaf 18 jaar

Ervaren Meester/Dom zoekt nieuwsgierige meiden

Als ervaren Meester/Daddy/Dom gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van jonge beginners op het gebied van BDSM, spanking, bondage, verkennen van onderdanige gevoelens, het opleiden en trainen van jonge beginnende slavinnen en subs, ben ik op zoek naar nieuwe meiden die ik virtueel, via mail, skype en eventueel via foto's of webcam, maar zeker ook in real life kan helpen hun diepste gevoelens en fantasieën werkelijkheid te laten worden

Ben jij een jonge meid/vrouw, niet ouder dan ongeveer 35 jaar, tenger, slank, normaal of volslank en wil jij op een zeer open, eerlijke, vertrouwde, respectvolle en leuke manier jouw diepste gevoelens en fantasieën werkelijkheid laten worden of leren ontdekken waar jouw voorkeuren liggen? Dan ben ik daar de aangewezen persoon voor.
Spanking, bondage, vernedering, als onderdanige behandelen, opdrachten uitvoeren binnen en buitenshuis, zowel virtueel als in real life, gebruikt worden, rollenspel, ageplay, lichamelijk onderzoek, gekeurd worden, tentoon gesteld worden, Met meerdere mannen of misschien zelfs met meerdere subs of slavinnen, ALLES is mogelijk, niets is verplicht!

Ik ben een zeer betrouwbaar persoon met respect voor jouw privacy en jouw grenzen. Er zal nimmer iets gebeuren waarvan ik kan weten dat jij dat niet leuk zou vinden en jouw een ervaring geven om op een zeer prettige manier er achter te komen waar jouw voorkeuren en grenzen liggen, is voor het belangrijkste doel.

Ik zie mezelf als 'leraar' en begeleider op dit gebied en heb in de loop der jaren zeer ruime ervaring opgedaan, tot groot genoegen van beide zijden. Nog nooit is er 1 iemand geweest die mijn manier van aanpak niet als zeer prettig heeft ervaren.

Ik bied jou onbeperkt veel mogelijkheden, mijn grenzen worden alleen door jou bepaald. Alles is mogelijk, jouw fantasie kan niet zo extreem zijn, of ik heb dit al in de praktijk gebracht. Bij mij is de stelregel dat niets moet, maar alles mag. Ook ervaring opdoen met meerdere Dom's, Domina's, meerdere subs of slavinnen behoren tot de mogelijkheden.
Ik ben BEWUST vrijgezel omdat ik dit nog een lange tijd wil blijven doen, daar er veel vraag naar is en ik het bijna als een roeping voel om beginners op de best mogelijke manier te helpen deze prachtige wereld te ontdekken.

Wat ik je kan garanderen is dat jij op een zeer ontspannen manier heel fijn zal ervaren hoe het is om jouw wildste fantasieën werkelijkheid te laten worden, waarbij ik je beloof dat je vanaf dat moment blij bent dat je de stap hebt genomen en weet dat het niet raar is om jouw gevoelens te volgen en in real life te gaan ervaren.

Heb je interesse gekregen, schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, spijt zal er zeker niet van krijgen.
Wat heb je te verliezen?

Master Fabian
Geplaatst door
 Master-Fabian-
Geplaatst op
 27-3-2016 / 16:42
Bekeken
 666
Reacties
 7
Categorie
  Meester zoekt slavin