Meester Dom zoekt lust seks slavin, 18+ (zonder ervaring)
Billenkoek, een prima manier om je doel te bereiken

Een aantrekkelijke ervaren Personal Coach van vijftig met veel ervaring uit de omgeving van Amsterdam, is bereid jou te helpen met het behalen van jouw doelstellingen.

Wil je nog sneller je doel bereiken? Of wil je hulp bij het maakbaar maken van je doel? Denk dan eens aan een Personal Coach. Een Personal Coach zorgt ervoor dat je meer bereikt dan je dacht te kunnen bereiken en dat je je doel haalt. Met een personal coach die je straf op je billen kan geven is succes verzekerd. Dat is allemaal misschien enigszins gęnant en pijnlijk. Misschien krijg je er een spannend of opgewonden gevoel bij. In ieder geval zal blijken dat het zeer effectief is.

Straf op je blote billen en in de hoek gezet worden zal deel uitmaken van de begeleiding. Zo kan je bijvoorbeeld eindelijk stoppen met roken en/of drinken. Als je op school zit kan je zevens halen voor je tentamens. Het is op deze manier mogelijk om een gezond gewicht te krijgen. Of is er iets anders waaraan je wilt werken?

We gaan gestructureerd en methodisch te werk. Dat helpt je vooral als je impulsief en chaotisch bent. Ik kan je bij me thuis ontvangen. We maken samen duidelijke afspraken en regels over je nieuwe leefstijl. Als je je niet aan de afspraken houdt krijg je straf. Mijn ervaring is dat over de knie in het begin de allerbeste houding is om billenkoek te ontvangen. Je wordt met de hand of met een liniaaltje geslagen. Mijn ervaring is dat je bij klappen op je blote billen het meest geraakt zal worden. Ik sla je billen mooi rood, maar niet kapot. Na afloop word je in de hoek gezet voor vijf minuten, een zandloper houdt de tijd bij. Daarna mag je vertellen wat je geleerd hebt en daarna krijg je een schone lei en maak ik het weer goed met je.
Door op deze manier te werken weet je precies waar je aan toe bent, en kom je niet voor verassingen te staan. Dat is vooral fijn al je geen of weinig ervaring hebt met het krijgen van billenkoek.

Je ongewenste gedrag zal langzamerhand verdwijnen en je zult geen schuldgevoel meer kennen. Als je de fout in gaat wordt dat vanaf nu gezien als stout gedrag. Straf op je billen is het gevolg van je stoute gedrag. Daarna heb je weer een schone lei en kunnen we verder gaan om je doel te bereiken.

Omdat ik jou op het rechte pad brengen als hobby zie zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. Reageer dan ook als je al een jarenlange fantasie hebt, maar nog geen of nog weinig ervaring. Je kan reageren via deze site.

Meester Dom
Geplaatst door
 Meester-Dom
Geplaatst op
 19-8-2017 / 19:47
Bekeken
 273
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin