Meester Dom zoekt lust seks slavin, 18+ (zonder ervaring)
Je tikt het woord 'spanking' in Google. Normaal vliegen je vingers over het toetsenbord, maar nu typ je heel zorgvuldig. Je aarzelt kort, maar dan druk je op enter. Het gevoel is weer hetzelfde, de onzekere spanning, de opwinding en angst, net zoals toen je ‘pak op je billen’ intikte. Dat is al weer even geleden. Eigenlijk kan je je niet herinneren wanneer je voor het eerst iets opzocht over billenkoek. Het was er altijd al, je wist het. Je vond het gek, je dacht dat je een afwijking had. En toch kon je het niet laten om af en toe in boeken of op internet te kijken of je wat vinden kon. Eigenlijk wist je al lang dat je niet naar 'billenkoek', of 'pak op de billen' zoeken moest. Eigenlijk wist je al maanden dat je toch echt op 'spanking' zoeken moest. Maar iets weerhield je.

Als je de entertoets heb ingedrukt wordt het scherm heel even wit, en dan plopt ineens het resultaat te voorschijn. Meer dan tien miljoen pagina’s staren je aan. Je scrollt over de eerste pagina van Google en je weet niet waar te beginnen.

De uren en dagen er na surf je je een ongeluk. Langzaam kom je er achter dat je niet zo knettergek bent als je altijd gedacht hebt. Of misschien zijn er ontelbaar zoveel mensen net zo gek als jij. Dat geeft een goed gevoel. Dat je niet de enige op deze wereld bent die er stiekem van droomt om af en toe een stevig pak op je blote billen te krijgen.

Je leest forums, je leest getuigenissen en je leest verhalen. Je leest eigenlijk alles wat los en vast zit. Je leest verhalen van vrouwen die net als jij al vanaf kleins af aan dromen van die stoere leraar op school, of die sterke vader van je vriendinnetje, die je liefdevol doch streng straft. Die je over zijn knie neemt, je billen bloot maakt, en zonder mededogen je zitvlak roodgloeiend slaat. Je leest van andere vrouwen die net als jij heel normaal zijn opgevoed, met ups en downs, met gelukkige momenten, met ongelukkige momenten. Je leest dat ook andere vrouwen iets misten in hun jeugd, in hun tienertijd. En dat al die vrouwen toen ze volwassen waren, net als jij, een behoefte hadden die ze eerst niet konden plaatsen. Totdat ze er achter kwamen dat ze het heerlijk vonden om zo heel af en toe gedomineerd te worden door een man. Dat ze er van genieten weer even dat kleine meisje te zijn, zonder verantwoordelijkheden, zonder eisen, zonder taken en verplichtingen. Maar wel een klein meisje dat af en toe niet luistert en eigenwijs is. En dat dondersgoed weet dat het fout zit. Of het meisje dat lui is en geen zin heeft. Het meisje dat zo af en toe weer even op haar plek gezet moet worden, streng toegesproken, vermanend, niet verwijtend. Liefdevol, tactvol, streng en rechtvaardig. Het meisje dat weet dat ze zo haar billen bloot moet maken, dat weet dat haar billen zo getuchtigd zullen worden, dat ze zal huilen van de pijn, terwijl ze weet dat ze het verdient. Het meisje dat gestraft wordt zoals jij al jaren droomt om gestraft te worden.

Je hebt alles gelezen dat los en vast zit. Je hebt zelfs foto’s bekeken, stiekem wat films gedownload. Je hebt gegruweld van de extremen, je hebt je warm gevoeld bij dat mooie plaatje van een vrouw over de knie bij een man. Je hebt alles gedaan. En je voelt je vrij, eindelijk thuis.

En dan begint het langzaam te kriebelen. Je weet dat je niet gek bent, dat je niet alleen bent, dat het best normaal is om de verlangens te hebben zoals jij die hebt. Je beseft dat je een gelukkig leven leidt, met een opleiding of een baan, met vrienden en vriendinnen, huis en spullen. Je bent een moderne jonge vrouw, zelfbewust en op een normale manier geëmancipeerd.

Maar nu, nu weet je dat je ook de laatste stap zetten wilt. Je wilt niet alleen lezen over dat pak slaag. Je wilt niet alleen voorzichtig e-mailen of chatten met andere vrouwen. Je wilt nu zelf ook eens over de knie. Je wilt nu eindelijk ook eens voor een man staan. Een man die je aankijkt met een blik van bewondering en respect. Maar wel met een strenge blik en vooral een strenge stem. Die je aanspreekt op je gedrag, op de dingen die je gedaan hebt, of juist nagelaten. Die je zegt dat je straf gaat krijgen en zegt dat je je billen bloot moet maken. Je wil nu echt, heel echt, over de knie. Je wilt echt voelen hoe het is om een stevig pak slaag te krijgen, te ervaren of het echt leuk is om zoveel pijn te voelen, om zo machteloos te zijn, om alle verantwoordelijkheid los te laten en je over te geven aan de man die het beste met je voor heeft. Je wilt het heel graag, je wilt niets liever dan dat. Je wilt het eigenlijk vanavond al, nou vooruit je wilt het morgen!

Daarom lees je ook deze tekst, en daarom ben je ook al tot helemaal hier gekomen.

Helaas, je bent bij mij aan het verkeerde adres. Ik ga je vanavond niet over de knie leggen. En ik denk ook niet dat ik dat morgen met je ga doen. Maar ik wil je wel heel graag leren kennen. Ik zou heel graag met je mailen of chatten. En als het klikt, en we denken hetzelfde over spanking, billenkoek en alles wat dat daar mee te maken heeft, dan zou je graag ontmoeten. En als we in real life elkaar nog steeds zo aardig vinden als we elkaar in de virtuele wereld vonden. Ja, dan wil ik heel graag je Dom zijn.

Nu moet jij de volgende stap zetten, stuur een mailtje naar en de bal gaat rollen. Al stuur je maar een paar woorden, dat maakt niet uit, ik reageer wel

Meester Anton
Geplaatst door
 Meester-Dom
Geplaatst op
 19-8-2017 / 19:50
Bekeken
 276
Reacties
 1
Categorie
  Meester zoekt slavin