Meester Thomas zoekt sub of nieuwe slavin zonder ervaring
Ervaren Dominant wil graag een beginnende sub of slavin met of zonder ervaring opleiden in de wereld van S.M. bondage.

Ik ben zelf gericht op lust seks en pijn, hoewel spanking, bondage en seks veel mogelijkheden geven om tot een orgasme te brengen.

Het dominante zal altijd in me, mede door de vrije opvoeding van mijn ouders, mijn sterke dwingende en markante persoonlijkheid werkte als een magneet op onderdanige vrouwen, ze voelden zich veilig en geborgen bij me, daardoor kan ik ook eenvoudig doordringen tot submissive gevoelens die in mijn beleving elke vrouw heeft.

Ik ben zeker gevormd doordat ik op straat zoals het vroeger was wel aanwezig was, niet zozeer als "bad guy", maar om mijn manier van denken en doen, bovendien kun je mede door mijn gestalte en uitstraling niet om me heen.

Ik werk ook vanuit mijn gevoelens, wensen en verlangens, ik kan er ook niet omheen, je voelt je daarbij prettig en je laat je door mij leiden in je eigen verlangens.

Ik hoor graag in bdsm-setting dirty talk, vul het zelf maar in, daarbuiten ben je gewoon een mens, daar behandel ik je ook naar. In opdrachten werk ik graag via mail, of sms, het stimuleert mijn dominante gevoelens enorm als ik controle over je heb en ik kan doen met je wat ik wil.

Puur uiterlijk, ik ben 1.98 mtr lang, heb een ondeugende, jongensachtige uitstraling met pretoogjes en uit mijn dominante gevoelens vrij sterk als de chemie er is.

Ik zoek een sub die wil opgeleid worden, waar we samen inspringen, zijn we samen ook verantwoordelijk voor. Je beweegredenen zijn ook puur uit je eigen gevoelens, wensen en verlangens.

Ik zoek een slanke sub, mag zeker iets meer vet aan zitten, maar geen overgewicht. Leeftijd is voor mij niet belangrijk, als ik je tot mijn sub kroon, merk ik daar toch niets van.

Buiten de bdsm-setting ben je ook gewoon een vrouw, studente of moeder. Wij hebben allemaal behoefte aan aanraking , hard of zacht , seks ,
enz,

Ik Meester Thomas wil jou helpen om jou fantasie├źn en seks dromen waar te maken.

Ik ben er goed in dus, mail me vandaag nog.
En wie weet trainen we morgen samen.

Thomas jou SM Meester
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 27-8-2017 / 13:21
Bekeken
 450
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt Meester