Meester V , zoekt nieuwe lust slavinnen.,ook als je nieuw bent!
Lust slavin gezocht met of zonder ervaring? Iedereen is welkom!

Lust slavin gezocht met of zonder ervaring?

Aangenaam mijn naam is Meester V ,ik ben een verzorgde zeer ervaren Meester, dominant van 50 jaar oud. Uit Zuid Holland, en via deze weg opzoek naar een serieuze slavin om een mooie en een intense Lust Bdsm vriendschap/relatie op te bouwen op basis van Respect & vertrouwen .

Bdsm is voor mij absoluut geen spelletje wat ik speel ...de wereld van de Bdsm loopt als een rode draad door mijn leven .

Ruim 12 jaar ben ik actief als Lust seks Meester, waarvan zeer ruime ervaring opgedaan binnen vele deze wereld.

3 jaar lang in het bezit geweest van een vaste lust seks slavin en velen meiden getraind die nog nieuw waren in deze wereld.

Mij specialiteit is om starten de meiden , vrouwen , studentes te begeleiden opleiden tot allround sm lust slavin.

Vrouwen vanaf 18 jaar, met als doel een allround seks lust slavin te worden. Tevens,train ik ,professionelen dames voor High Class escort , die hun onderdanige gevoelens willen uit diepen.

Ik ben in het bezit van een eigen Bdsm ruimte met vele atributen en toys voor een urenlange Bdsm plezier en beleving, waar ik zeer discreet kan ontvangen (zonder financiële bijbedoelingen ).

De sub/slavin die ik via deze weg hoop tegen te komen is een vrouw/dame in de leeftijd van 18 tot 36 jaar oud jouw ervaring is absoluut niet belangrijk ,net als lichaamsbouw ,of afkomst .

Het maakt niet uit of je puur Nederlands bent of Surinaams , Hindoestaans, Marokkaans, Arabisch , Aziatisch , Oost blok, Pools, Hongaars, Russisch , Roemeens, Indonesisch , Mix.

Meiden die uit andere regio's komen kunnen blijven overnachten.
Wel vraag ik inzet en door zetting vermogen en flexibel.

Zelf ben ik een verzorgde ,spontane strenge & gedisciplineerde man van 50 bruine ogen, Spaans uiterlijk.

Ik ben zeer sociaal en ik zoek dus absoluut geen eendaags vlinder bij de juiste chemie hoop ik een onderdanige vrouw tegen te komen voor een vast en regelmatig kontakt .

Mijn interesse gebieden & ervaringen :

Kleding voorschrift ,keuring ,mindgame ,bondage ,borstbondage en tepelplay ,dildo en buttplug play ,orgasme tease denial ,forced orgasme ,vacuumplay en cupping ,spanking ,vaginale als anale oprekking ,fisting enz enz enz enz enz enz

Mijn absolute Don's zijn :

Animal ,kids,bloed ,blijvende littekens ,verminkingen ,naalden ,geen spuug ,poep en plas …

Ben jij die lust slavin die ik zoek ...neem dan gerust eens contact met mij op via de mail doordeweekse dagen tussen 9.00 en 020.00 uur op

Zie je reactie graag tegemoet ….

Meester V
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 23-7-2016 / 12:11
Bekeken
 325
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin