Meester V zoekt slavin vrouw en huis slaaf man
Nieuwsgierig naar BDSM?

Al langere tijd ben je nieuwsgierig, je raakt opgewonden van filmpjes, verhalen en afbeeldingen die iets met BDSM te maken hebben. Je fantaseert dat je willoos bent, dat je streng en stevig aangepakt wordt.....
Maar je durfde niet, je dacht dat het raar was, dat je anders was dan anderen....

Nu ben je er achter gekomen dat deze gevoelens zich niet weg laten stoppen, zelfs sterker worden en heb je de stap gezet om op internet een mogelijkheid te zoeken om jouw diepste verlangens en fantasieën werkelijkheid te laten worden op een voor jou zo'n prettige, verantwoordelijke en betrouwbaar mogelijke manier.
Zodoende kwam je bij deze advertentie.

Ik ben een ervaren Meester/Dom gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van beginnende vrouwen in de wereld van BDSM.
Samen met enkele andere (beginnende) subs en betrouwbare Dom's helpen wij nieuwkomers op een verantwoorde manier om hun gevoelens een plaatsje te geven en desgewenst om ze hun eerste real life ervaringen te geven op een manier en tempo die jij bepaalt.

Wil je alleen informatie hebben, praten over je gevoelens, online opdrachten krijgen of in real life jouw fantasieën beleven? Alles is mogelijk, jij bepaalt wat er wel en niet gebeurd, wij zullen jou daar respectvol in begeleiden.
Wij kunnen jou alles bieden waar jij maar over kan fantaseren omdat wij nagenoeg onbeperkt veel mogelijkheden hebben.
Spanking, onderdanig zijn, vernedering, bondage, opleiding tot slavin, spelen met een of meerdere mannen en/of vrouwen, keuring, ageplay, roleplay, you name it!

Wij hanteren de regel dat niets moet, maar alles mag en zullen je nooit dwingen om dingen te doen die jij niet zou willen of waarvan wij denken dat jij er nog niet klaar voor bent.
Eerst zullen wij uitgebreid over jouw gevoelens, voorkeuren, wensen en grenzen praten, hierna zullen wij kijken en bespreken welke aanpak voor jou het meest prettig is.

Ben jij een meid/vrouw van maximaal 35 jaar, tenger, slank, normaal postuur of een paar pondjes meer en wil je op een hele leuke manier de wereld van BDSM gaan leren verkennen, dan is dit jou kans!
Ik verwachten wel dat jij net zoals ik eerlijk en oprecht bent. We gaan niet wekenlang over en weer mailen, maar kort na de eerste mails verwachten ik contact te krijgen via Skype of telefoon. Eerst chatten, daarna ook bellen om elkaar beter te leren kennen, want het vertrouwen moet natuurlijk van beide zijden goed zijn voordat we verder gaan.

Heb je interesse gekregen? Wacht dan niet langer, trek de stoute schoenen aan en neem geheel vrijblijvend contact met me op, spijt zal je er zeker niet van krijgen!

Wat heb je te verliezen?

Master-V
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 12-8-2016 / 18:12
Bekeken
 820
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin