Meester zoekt (beginnend) slavinnetje
Hoi slavinnetjes,

Ben jij hier klaar voor en durf jij hier eindelijk mee te beginnen?

Ik ben op zoek naar dames (leeftijd maakt niet uit) die opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, boeien of kettingen vastgebonden te worden,
het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, sommige vormen van vernedering winden je op, wasknijpers, tepelklemmen, kaarsvet, halsband dragen,
geïnspecteerd en GEKEURD worden, jezelf volledig over te moeten geven, die hand om je nek, aan je haren vast gepakt worden,
jezelf KLEIN voelen, misschien zelfs vernederd willen worden, bondage, als lustobject behandeld worden maar alles met respect en binnen jouw grenzen met iemand die je eerst leert te vertrouwen.

Deze tekenen vertellen jou dat jij er klaar voor bent om BDSM in real life te gaan beleven op de manier zoals jij daar over fantaseert en zoals jij het wilt ervaren.
Jouw wil, emoties en gevoel zijn er klaar voor, maar hoe ver staat het met je verstand? Durf je eindelijk aan jouw gevoelens toe te geven?
Je doet er niemand kwaad mee, het is niet verboden, het is niet vreemd, het is niet gevaarlijk, je beperkt alleen je eigen plezier, gevoel en genot als je het niet probeert.
Gevoelens voor deze fantasieeen zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent, die gaan niet meer weg.
Kom er voor uit en beleef het, er is niets mooiers. Zeer velen zijn jou voor gegaan. Wat houdt jou tegen? Geniet er van zoals anderen dat ook doen, je verdient het!

Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet,
maar alles mag! Er zal nimmer iets gebeuren wat jij niet zou willen en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past.
Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats. Vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend.

Mijn naam is Mike, ik ben een zeer strenge Meester maar wel rechtvaardig. Ik wil beginnende slavinnetjes opleiden en hun verder helpen met hun gevoelens van onderdanigheid. In het begin zal het 'spel' zich online plaatsvinden. Zodra beide kanten de vertrouwen hebben gevonden kunnen we overgaan op real life contact.

Aarzel niet en stuur me nu direct een berichtje!

Stoute groet,
Meester Mike
Geplaatst door
 InForEverything
Geplaatst op
 11-8-2019 / 23:35
Bekeken
 462
Reacties
 6
Categorie
  Meester zoekt slavin