Meester zoekt slavin ook als je nieuwe bent
Beste Nieuwe slavin,

Welkom in de sm wereld;
Wat is het verschil tussen een sub en een slavin?
In de eerste plaats is duidelijk dat iedereen dit verschillend beleeft. Over het algemeen wordt aangenomen dat de sub zélf zijn/haar grenzen aangeeft, terwijl de slaaf/slavin de uiteindelijke beslissingen in handen van de Dominant legt. De grenzen voor zowel Dominant als onderdanige worden bij beide groepen op voorhand vastgelegd door verkennende gesprekken.In het algemeen kan u stellen dat een slaaf/slavin zich volledig overgeeft aan de wil van de dominant.

Jij wilt nu eindelijk wel eens ontdekken of bdsm bij je past. Je weet al lang dat het onontkoombaar is. Je leest de boeken en verhalen, kijkt de filmpjes en je fantaseert. Nu is het tijd er iets mee te gaan doen. Maar hoe..? En met wie...? Dan ben je op zoek naar mij.

Jouw eerste keer
Met bdsm begin je niet zomaar even. Er is vertrouwen voor nodig, en dat bouw je langzaam op. Inmiddels weet ik veel van hoe aarzelend en zoekend beginners kunnen zijn. Vanuit mijn beroep weet ik je daarover de goede vragen te stellen en vanuit mijn ervaring kan ik je veel vertellen over hoe bdsm werkt en niet werkt.

In de afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan met vrouwen voor wie bdsm nieuw was. Sommigen wisten niet eens van zichzelf dat ze deze fantasieën hadden.

Ik weet dat deze vrouwen allemaal met plezier terugkijken op de eerste bdsm ervaringen die ze met mij hebben opgedaan. Soms hadden we alleen contact over de mail of telefoon. Met degenen met wie ik heb afgesproken was dat soms eenmalig, maar vaker meerdere malen. En met enkelen heb ik een langdurige liefdesrelatie gehad.

Ik ben niet op zoek naar scoren en jou zo snel mogelijk mijn bed in praten. Wat mij drijft is jou een goede eerste ervaring te geven. Jouw fantasieën werkelijkheid laten worden op een fijne, betrouwbare en ongedwongen manier, waarbij respect voor jou en je grenzen altijd voorop staat.

Laat helder zijn dat ik er natuurlijk zelf ook van geniet om jou te domineren. Maar het meest geniet ik van de blijdschap, opluchting, ongeremde geilheid en vaak ook ontroering die een goede eerste keer bij jou gaat oproepen. Ik zal er alles aan doen om jou een zo mooi mogelijke eerste ervaring op te laten doen. Tederheid is daarbij zeker ook een onderdeel en als het samenzijn veel emoties oproept, ben ik er voor je tot je weer tot rust gekomen bent.

Uiteraard bescherm ik jouw privacy, en jij die van mij.

Wie ben jij?
Je bent een vrouw van maximaal ca. 36jaar. De meeste ervaring heb ik opgedaan met vrouwen van tussen 18 en 36jaar. Uiteraard moet je wel meerderjarig zijn om met mij te kunnen afspreken.

Misschien heb je al een beetje ervaring of een paar teleurstellingen opgelopen. Maar je droomt steeds van ruige seks, bondage, spanking, pijn, vernedering, onderwerping, bekeken worden of genomen worden door meerdere mannen. Of misschien wil je graag opdrachten uitvoeren, rollenspellen spelen? Of ingeperkt en gestuurd worden in je dagelijkse leven?

Reageer zeker ook als je je een klein meisje wil voelen, beschermd en opgevoed door een liefdevolle maar strenge ‘Daddy’. Ik help en stuur je graag bij je studie, je werk, afvallen of bij je (al dan niet zware) lichamelijke training. Ik heb daar veel ervaring in en al menige vrouw door haar studie of dieet geholpen.

Je weet al dat dit een onderdeel is van wie je bent of je vermoed dat dat zo is. Je hebt de puzzelstukjes in handen, maar die zijn nog niet op hun plaats gevallen. Een deel van je eigen ik dient zich aan, maar je weet nog niet wat je ermee moet. Ik help je dit te accepteren en die gevoelens te omarmen, zonder dat je je erover hoeft te schamen.

Als je in je verleden nare ervaringen met mannen hebt opgedaan, dan kan je verlangen naar bdsm helemaal moeilijk zijn om te accepteren. In mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met traumatische persoonlijke ervaringen. Dus daarover kan ik goed met je praten en ik neem jou ook met zo’n verleden in al je seksuele wensen serieus!

Je uiterlijk, afkomst en huidskleur is niet het allerbelangrijkste, al heb ik natuurlijk ook zo mijn voorkeuren. Uiteindelijk is het echter toch je persoonlijkheid waar ik voor ga. Dus reageer in ieder geval ook als je, zoals helaas zoveel vrouwen, jezelf lelijk vindt, stom of te dik of te dun of wat dan ook. De meeste vrouwen hebben geen idee hoe mooi ze zijn, is mijn ervaring…

Wie ik ben als dominante man
Ik ben ondernemer, personal en relatiecoach en adviseur HBO niveau. Goed in praten maar nog beter in luisteren. Intelligent en analytisch van aard.
Ik ben een vijftiger maar jong van hart.
Ik ben 1m80 lang, Kaal , breed en goed gespierd en stevig gebouwd, volslank.

Ik houd van spelen en kan oprecht genieten van geestelijke en lichamelijke intimiteit. Ik laat me graag kennen en ben open en direct in mijn communicatie. Heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ik houd van samen met jou lachen (ja, ook om mezelf :-) en ben een boeiende verteller. Ik ben (vrijwel) altijd opgewekt. Men noemt mij onder andere: zorgzaam, (zeer) betrouwbaar, duidelijk, openhartig en begripvol.

Toen ik 27 was ben ik er actief mee begonnen met SM , Bondage.
Samen met mijn ex vriendin heb ik alles ontdekt. Het voelde meteen goed. Ik zie bdsm als deel van wie ik ben. Ik heb er eigenlijk nooit problemen of zorgen over gehad, alleen maar plezier!

Wat moet je nu doen?
Ik wil je graag helpen en begeleiden op je ontdekkingstocht, zonder direct verwachtingen te scheppen. Ik wil graag je leraar zijn en je als een goede vriend vertrouwd maken met deze gevoelens. Ik sta open voor alle verzoeken om contact, ook voor de meest extreme. Samen met jou bespreek en bewaak ik jouw grenzen en ik zal je altijd behoeden voor dingen waar je in mijn ogen nog niet aan toe bent.

Dus mail me. Dan kunnen we eerst samen mailen en/of appen (eventueel anoniem) en kijken of we nader met elkaar willen kennismaken. Gewoon als twee mensen, op gelijkwaardig niveau ik wil je eerst leren kennen als de vrouw die je bent buiten BDSM om.En als de tijd rijp is aarzelen we niet en spreken we af!

Spreekt dit jou aan, maar heb je toch nog je twijfels? Dat is te begrijpen. Maar wat heb je te verliezen als je toch even een mailtje stuurt? Misschien alleen maar om wat meer te weten te komen. Wie weet kunnen we leuke (chat) vrienden worden of kan ik je op een andere manier bijstaan. Het contact weer stoppen kan altijd nog, toch?

Geen fakers alsjeblieft. Alleen vrouwen.
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 16-12-2016 / 17:02
Bekeken
 107
Reacties
 0
Categorie
  Slaaf zoekt Meester