Contact advertenties - Meester zoekt slavin

Meester is opzoek naar vrouwelijke beginnende sex slavin voor het te leren in de bdsm ,,veel is bespreekbaar,,
Meester Fetisj bdsm wil graag onervaren of ervaren vrouwelijk sex lust slavin,om op te leiden voor vast
 •  Evert
 •   Meester zoekt slavin
 •  88
 •  1
Totale overgave
Man van 46 wil jongere vrouw domineren, bondage en spanking jij volgt nauwgezet mijn aanwijzingen. En laat je hard in alle gaatjes pakken. Ik sta open voor een vaste relatie, ik werk en als ik thuis kom wil ik een warme maaltijd en een pijp graag mondje met zaad vragende ogen. Je bent een mooie en verzorgde vrouw, je bent een privé slaafje, en erkent alleen mijn dominantie!
 •  Ruler
 •   Meester zoekt slavin
 •  34
 •  0
Dom (55) en sub(20) zoeken onderdanig sub voor sessie
Je bent uiteraard 18plus en hebt belangstelling of ervaring in het onderdanig zijn. Voor een sessie met Dom M en sub M zoeken wij een leuke speelpartner. Het zal onze eerste ervaring zijn met een 2e vrouw erbij, gericht op samenspel, onderdanig, corrigerend gedrag en bi-ervaring voor de sub. Voorkeur gaat uit naar een vergelijkbare leeftijd van de sub tot 30jr. Dom regelt hotel, overdag voorkeur, mailwisseling en inzicht in het type spel. Mogelijkheid om mailcontact met de sub te hebben aanwezig. Dom is verzorgde man, zakelijk casual, buiten de sessie om een sociaal vriendelijke man met respect voor de vrouw en afspraken. Het spel is wat jou moet boeien Sub is een slanke dame, ACup en buiten de sessie om een vriendelijke, verzorgde studente. Geen belangstelling voor mannen, daar zal ook geen reactie naar verstuurd worden.
 •  M-M
 •   Meester zoekt slavin
 •  68
 •  0
Ben jij de slavin of sub die ik zoeken?
I am looking for a female sub or slave that would love to Josine. To become my pet,slave or sub. Are you willing to be submissive, to do as told and obey me as your Master, Sir, Daddy? If your quest is to be owned, dominated and be available when I so demand? If your married or in a relationship that is vanila based only and your willing to explore you are most welcome to come for a session. If your into ... roleplay, bondage, spanking, pleasure slave, squirting, fisting, wax, edge-ing, humilation, following instructions, serving your Master....feel free to contact me. Alternative options can and may be discussed. Feel free to mail me or send contact details or kik account info in your mail/response. Mail to syberjunky at yahoo com Please included in your response the following ....Age, body type, skin color, cup size and a recent photo in your mail. Discretion Guaranteed. For sexual contact a recent health check will be required. Ek spreek ook Nederlands.
 •  Master_G
 •   Meester zoekt slavin
 •  47
 •  0
Dominante fetisj bdsm meester zoekt masochist slavin/sub
Ben 41 jaar en dominante fetisj bdsm meester,zoek een onderdanige masochist slavin/sub voor sessies zoals gebruiken misbruiken vernederen en veel meer,en zeker ook te bespreken voor beginneling slavin bdsm ,,zou je intresse hebben ,bericht me vooral
 •  Evert
 •   Meester zoekt slavin
 •  295
 •  3
(On)ervaren, beginnende sub (v) gezocht
Dit zou ook met jou kunnen gebeuren. Naakt, vastgebonden op een bed. Je kunt niks zien vanwege een blinddoek. Je handen boven je hoofd gebonden, je benen via haken aan het uiteinde van het bed, ver uiteen gespreid. En een hevig trillend apparaat beroert je meest intieme plekje. Het zoemen gaat door je lichaam heen, de sensatie is bijna ondraaglijk. Je rukt aan de boeien, gaat wild heen en weer, doch je kunt er slechts aan ontsnappen door te smeken… door jezelf volledig over te geven aan mij. Dit zou ook met jou kunnen gebeuren. Op je knietjes, geblinddoekt en vast gebonden met je handen achter je rug, Voetstappen om je heen, een stem die je toespreekt. Zachte vingers strelen je en sterke handen grijpen je vast. Je voelt hoe je hals omvat wordt, hoe je weerloos bent. Je weet je kunt slechts gehoorzamen, want het gevoel van de flogger die over je billen ging die weet je nog. Dan hoor je hoe een rits wordt geopend, je weet wat er komt, je weet dat je zult moeten dienen… dat je mij zult moeten dienen. Droom jij wel eens in 50 tinten? Voel je jezelf onrustig bij de gedachte aan bondages, aan floggers, klemmen, gags, blinddoeken en wat er al niet voorhanden is? Wees gerust, je bent niet de enige, je gedachtes zijn niet fout of slecht. Je bent niet de eerste die droomt over overgave, over lust, vernedering, over spankings of onderdanigheid. Ben jij minimaal 18 jaar Zoek je iemand die jou op een rustige, verantwoordelijke en bovenal prettig zinderende wijze kan doen kennis maken met BDSM? Schrijf mij dan en wie weet zal ik je leiden, zal ik je bevrijden van het alledaagse en naar boven halen wat al enige tijd verborgen zit. Mijn naam is Vincent, 42 jaar, 198 cm lang, single, vriendelijk,kom uit delft en kan thuis ontvangen. ik hou van humor, doe aan sport, ben rustig en zoek een beginnende sub (ervaren mag ook). Als jij je aan mij overgeeft spendeer ik mijn tijd en aandacht aan jou. Ik begeleid je door het hele gebeuren, zal zorgen dat je jezelf ondanks alles veilig en geborgen voelt. Jouw grenzen zijn mijn grenzen. Jouw fantasie het speelveld. Ik ga niet zeuren om direct te bellen, te skypen of met je af te spreken. Ik wil eerst weten wie je bent, waar je van droomt en of wat ik je biedt ook dat is wat jij zoekt. En mocht het zo zijn dat jij dit alles echt wilt beleven, dan verloopt dat volgens regels die jouw veiligheid bovenaan zetten. Dus kan jij jezelf vinden in al wat ik hier schrijf, aarzel dan niet langer. Je kunt blijven dromen, kunt eeuwig blijven verlangen, maar je kunt ook beleven. Dit is jouw kans, je hebt niets te verliezen.
Meester zoekt (beginnend) slavinnetje
Hoi slavinnetjes, Ben jij hier klaar voor en durf jij hier eindelijk mee te beginnen? Ik ben op zoek naar dames (leeftijd maakt niet uit) die opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, boeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, sommige vormen van vernedering winden je op, wasknijpers, tepelklemmen, kaarsvet, halsband dragen, geïnspecteerd en GEKEURD worden, jezelf volledig over te moeten geven, die hand om je nek, aan je haren vast gepakt worden, jezelf KLEIN voelen, misschien zelfs vernederd willen worden, bondage, als lustobject behandeld worden maar alles met respect en binnen jouw grenzen met iemand die je eerst leert te vertrouwen. Deze tekenen vertellen jou dat jij er klaar voor bent om BDSM in real life te gaan beleven op de manier zoals jij daar over fantaseert en zoals jij het wilt ervaren. Jouw wil, emoties en gevoel zijn er klaar voor, maar hoe ver staat het met je verstand? Durf je eindelijk aan jouw gevoelens toe te geven? Je doet er niemand kwaad mee, het is niet verboden, het is niet vreemd, het is niet gevaarlijk, je beperkt alleen je eigen plezier, gevoel en genot als je het niet probeert. Gevoelens voor deze fantasieeen zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent, die gaan niet meer weg. Kom er voor uit en beleef het, er is niets mooiers. Zeer velen zijn jou voor gegaan. Wat houdt jou tegen? Geniet er van zoals anderen dat ook doen, je verdient het! Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Er zal nimmer iets gebeuren wat jij niet zou willen en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats. Vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend. Mijn naam is Mike, ik ben een zeer strenge Meester maar wel rechtvaardig. Ik wil beginnende slavinnetjes opleiden en hun verder helpen met hun gevoelens van onderdanigheid. In het begin zal het 'spel' zich online plaatsvinden. Zodra beide kanten de vertrouwen hebben gevonden kunnen we overgaan op real life contact. Aarzel niet en stuur me nu direct een berichtje! Stoute groet, Meester Mike
 •  InForEverything
 •   Meester zoekt slavin
 •  77
 •  1
Als slavin écht aan je trekken komen?
Je bent opzoek en je hoopt het hier te vinden.Dat is mogelijk.In het dagelijks leven vinden je vriendinnen je netjes en aardig.En je wilt dat dat zo blijft.Maar ze zouden eens moeten weten hoe jou fantasieën en dromen zijn! Je vind zelf dat het nu tijd is geworden om te gaan genieten.Seksueel word je opgewonden als jij de onderdanige rol van Sex-slavin mag spelen en zijn.Een ongeremd spel zonder schaamte waarin jij dienstbaar bent en gespeeld word binnen de afgesproken grenzen met wederzijds respect en vertrouwen.Ben je (on)ervaren dan kan ik jou veel opwindende en ondeugende dingen leren!Ik kan jou overdag of in de avond begeleiden zodat jou dromen en fantasieën werkelijkheid kunnen worden.Ben een goed uitziende Dominante Seks-Meester van 53 jaar,potent,creatief,ruimdenkend en 100 % NL.Ruime ervaring in bdsm.Ik ga voor meerwaarde Kinky, geil,maar ook liefdevol met overgave en het intense extra-speciale genot voor jou.Ben niet opzoek naar één spannende avond of nacht.Ben woonachtig in Utrecht en hoor graag van je.Durf de stap te zetten over de drempel van genot zodat jij écht aan je trekken gaat komen!Je krijgt altijd reactie terug.
 •  SexMeesterRoy
 •   Meester zoekt slavin
 •  106
 •  1
Slavin gezocht voor betaling van 500 €
Ik zoek een slavin die graag vastgebonden wil worden en haar pijn grensen wil verkenen. En totaal onderdanig wil zijn die bij mij niks in te brengen hebt machteloos wil zijn En goed onderhanden genomen wil wil worde en gek gemaakt wil worden van de pijn en geil en dat jij vast gebonden ligt dat jij moet plassen van mij. Wil jou naakt voor mij sletje.
 •  Bas
 •   Meester zoekt slavin
 •  170
 •  1
British experienced Master available in The Hague
Hello I’m a very experienced British Master now living in The Hague area. I’m seeking a discreet D/S relationship with a local female submissive or slave. Master S
 •  slavemaster45
 •   Meester zoekt slavin
 •  102
 •  1
Behoefte aan een harde hand in je leven?
Buiten de bdsm wordt ik gezien als een vrolijke man met een goed gevoel voor humor, open-minded, eerlijk, vrij direct, open, trouw, die iemand goed op diens gemak kan stellen. Mijn vrije tijd besteed ik onder andere aan muziek/dansen/feestje/festival, film/serie, uit eten, sauna, gamen, winkelen, uitstapjes, terras, fitness, vakantie zonnen/cultuur, stedentrips. Voor een vaste relatie zoek ik iemand die mij accepteert zoals ik ben, waar ik gezellig mee kan kletsen, die een goede match in interesses heeft en het leuk vindt om dingen samen te doen. Mijn spel varieert in opbouw en hardheid, natuurlijk ook mede afhankelijk van de speelpartner. Ik kan heel streng zijn, maar ook humor langs laten komen. Ik gebruik vaak boeien, riemen en/of touw om vast te binden of geheel te immobiliseren. Het weerloos moeten ondergaan trekt mij namelijk erg aan. Ik speel daarbij in principe met het hele lijf. Verder sta ik er altijd voor open om nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb al interesse in billenkoek zo lang als ik me kan herinneren. Billenkoek heeft daarom een speciaal plekje, vooral in het geven van spanking als een echte disciplinaire straf. Over de knie gaan heeft een extra lading, omdat die vorm zo goed past bij het beeld van een ouderwetse straf. Ik heb zelf weinig grenzen zolang er geen bloed of blijvend letsel is. Dat is een harde grens waar ik niet overheen ga. Zoals gezegd geef ik graag een echte straf en bij zo’n echte straf denk je aan blote billen, tranen, spartelen, smeken, huilen, brullen, terwijl je billen echt in brand staan. Ik gebruik naast de harde hand verscheidene instrumenten. Ik ben vrijgezel en woon in Den Haag. Wel handig als jij in de buurt woont. Op dit moment heb ik geen speelpartner en het zou leuk zijn die weer te hebben. Het liefst zou ik iemand ontmoeten waarmee het ook buiten de bdsm leuk is om mee om te gaan en kijken hoe het zich ontwikkeld. Iemand met de juiste klik op alle vlakken voor uiteindelijke een vaste relatie. met vriendelijke groet, Harde Hand
 •  HardeHand
 •   Meester zoekt slavin
 •  175
 •  0
Slavin om te kietelen
Meester (beginnend), zoekt slavin om te kietelen en teasen. Welke slavin kan ik blij maken, spanning en opwinding bieden door een combinatie van bondage en kietelen? Volledig machteloos aan mij overgeleverd dmv bondage en dan tot wanhoop gedreven door mijn vingers, veren en andere speeltjes.... Eerst speels, voorzichtig en dan steeds intenser, tot je niet meer kunt.... tot zover jij wilt..... en kunt volhouden...... Ik ben benieuwd wie dit aandurft...! Mr. T.
 •  MrTickle
 •   Meester zoekt slavin
 •  174
 •  0
Ben jij mijn nieuwe slavin
Als 54 jarige dominant ben ik weer op zoek naar een nieuwe slavin. Als dominant ben ik meer geïnteresseerd in de BD kant van het BDSM spel. Dat betekend dat ik niet geïnteresseerd ben in pijn. Je kunt hierbjj verwachten dat je mentaal vernederd wordt en gebruikt voor mijn plezier. Ik zoek daarom ook naar een serieuze vrouw die het nodig heeft zichzelf te onderwerpen. Ben jij die jonge vrouw tot 40 jaar die het nodig heeft zichzelf over te geven aan een rustige, geduldige maar vooral strenge dominant, reageer dan middels mail en stel je uitgebreid voor.
 •  Erikw
 •   Meester zoekt slavin
 •  199
 •  0
Jonge onervaren dame gezocht
Welke onervaren jonge dame van maximaal 24 jaar oud zou graag op een rustige en gemoedelijke wijze opgeleid willen worden tot het privé subje van een nette vrijgezelle 40-er? Ben je nieuwsgierig en ben je zelf op zoek naar een lieve en rustige leermeester dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. Geen extremen of andere enge dingen. Ik kan ontvangen in een nette woning. Afkomst en uiterlijk is niet belangrijk. Reageer geheel vrijblijvend voor meer informatie. Ik heb Kik, Snapchat en Skype.
 •  doma_4453
 •   Meester zoekt slavin
 •  197
 •  0
31 jr Meester (M) zoekt contact met ontdekkende/zoekende submissive (V)
Beste subjes, Mijn naam is Mojo, 31 jaar oud en, na een lange pauze, nu weer op zoek naar een partner in crime. Na een lange vanille relatie is het nu weer aan het kribbelen en ben ik dus op zoek naar iemand om mijn passie mee te delen. Mij maakt het niet uit of je gebonden ben of niet. Zelf ben ik niet direct op zoek naar een relatie en alles wat we doen blijft binnen onze eigen wereld. Discretie is altijd een gegeven. Voor mij is het belangrijkste dat er onderling een vriendschap kan ontstaan. Uit persoonlijk ervaring ben ik niet geïnteresseerd in plat contact omdat dit voor mij geen toegevoegde waarde heeft in mijn leven. Dus naast al de spanning is het altijd leuk als er ook ruimte is voor slap geouwehoer en normaal contact buiten de "afspraakjes" om. Als men dergelijk contact langdurig wil aangaan dan zal men daar tijd in moet investeren. Met de juiste persoon ben ik daar zeker toe bereid en ik verwacht hetzelfde van de ander. Een klik op mentaal en fysiek gebied is daarbij erg belangrijk. Niets moet alles mag. Het is leuk zolang beiden dit ook daadwerkelijk willen doen. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar een subje met weinig tot geen ervaring. Persoonlijk vind ik dit prettiger omdat ik zelf het meeste geniet om iemand te zien groeien van een groen blad tot een volwaardige submissive. Wetende dat ik daar mede verantwoordelijk voor ben. Leeftijd is geen probleem, nogmaals de klik onderling is belangrijk en is wat mij betreft niet aan leeftijd gebonden. Mocht je geïnteresseerd zijn dan hoop ik dat je reageert! Niet geschoten is altijd mis en ik bijt (zeker in het begin) niet. Ook als je meer informatie wil of vragen hebt over BDSM ben ik altijd bereid om je te helpen (zonder dat hier iets tegenover staat). Gr. Mojo
 •  Mr-Mojo-
 •   Meester zoekt slavin
 •  215
 •  1
Opleiding sub naar bdsm slavin
Dominant 50 jaar Sander. Friesland. slavin welkom. Jij heb al enige tijd de fantasie en gedachten over SM, je heb onderdanige gevoelens en wil gehoorzaam zijn, je Slavin worden. En wil je langzaam ontdekken wat je fijn vindt en wat niet. ... Dan is opleiding Sub naar slavin iets voor jou om mee te beginnen. We gaan langzaam en rustig beginnen en gaan ontdekken waar je grenzen liggen, en die verleggen en de Dominant begeleid je tot Slavin. > > > Vanaf 30 jaar geen max leeftijd. * * * Dicretie geboden * * * Neem dan contact op met Dominant. Sander. Ik kan zelf discreet ontvangen.
Meester zoekt slavin on te cammen
Ik ben sem en ik zoek een slavin die mij wilt dienen voor de cam
 •  Jeboysem
 •   Meester zoekt slavin
 •  92
 •  0
Vrijwilligerswerk aangeboden als kantoorslavin
Welke onderdanige dame vindt het leuk om in bdsm-sfeer vrijwilligerswerk te doen? Het gaat om serieus werk voor een goed doel. Je werkt onder leiding van een strenge, maar toch wel aardige, baas die ervaring heeft met subjes. Het gaat niet alleen om eenvoudig kantoorwerk, maar in belangrijke mate ook om werk op hbo-niveau. Werktijden zijn vrij te kiezen. Gedacht wordt aan 1 dagdeel per week. Dat kan ook 's avonds zijn. Je werkplek is in Delft. Vooraf worden afspraken gemaakt over kledingvoorschriften, intimiteiten, straffen, enz. waaraan je onderworpen zult zijn. Een beperkte vrijwilligersvergoeding (5 euro per uur) is mogelijk.
 •  Rustpunter
 •   Meester zoekt slavin
 •  177
 •  0
smeester zkt nieuwe kandidates
smeester zkt dames die een keuring willen ondergaan. alles is bespreekbaar.
 •  smeester
 •   Meester zoekt slavin
 •  119
 •  0
Liefdevolle Meester zoekt lustlavin of Cuckold stel
Lieve geile onderdanige zelfbewuste vrouwelijke dame gezocht. Ben jij een zelfbewuste zelfverzekerde vrouw, maar heb je onderdanige gevoelens? Ben je op zoek naar een vriend die je daarin tegemoet komt en je helpt daarin je eigen seksualiteit te beleven? Zoek je een part time lover die je met regelmaat meeneemt naar de toppen van je eigen verlangens, daar stuurt en creatief op zoek gaat naar wat jij verlangt? Oog en aandacht heeft voor jou en je seksuele wensen? Ik ben een gebonden Mr. van 49 jaar. fit gezond, slim, zie er goed uit. ik zoek een dociele vriendin om seksueel, maar ook vriendschappelijk een verbond aan te gaan. samen te zijn, samen te smelten, speciaal voor ons beiden. Ik zoek een dame die haar seksualiteit wil beleven en op zoek is naar een gelijkgestemde. Mocht je een partner hebben die betrokken wil worden als cuck is dat geen probleem. Neem contact met me op en vertel me je verhaal, ik ben nieuwsgierig naar je. Mr. Tiberius Ik kom dagelijks in de omgeving Amsterdam Den Haag en daartussenin.
 •  MrTiberius
 •   Meester zoekt slavin
 •  275
 •  1
Dominante Masseur zoekt slavin
Ik ben een strenge Dominante masseur die van zijn massagetafel een BDSMtafel maakt, maar af en toe ook de vloer op zoekt om jou, extreem onderdanige slavin na een massage met kaarsen en hete olie om je daarna vast te binden en harde spanksessies te ondergaan. Dit wordt op termijn uitgebreid naar pervers en lust.
 •  Master-X
 •   Meester zoekt slavin
 •  314
 •  0
Meester zoekt voetslavin
Dominante meester zoekt een slavin die mijn voeten komt likken en masseren.
 •  Jamezzz
 •   Meester zoekt slavin
 •  241
 •  0
Meester zoekt ond maso kinky politie-agente 21-55j
Rotterdamse Meester , 69j kan ontvangen, gepensioneerd zoekt ond maso kinky POLITIE-AGENTE die door haar Meester GEBOEIDD wil worden en bondage wil ondergaan. Email liefst met foto(s)
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  234
 •  2
Onervaren meester zoekt onervaren subje om samen mee op reis te gaan
Beste dames, Mijn naam is Mick, 31 jaar oud en kom uit de regio Rotterdam. Na veel geëxperimenteerd ben ik nu op zoek naar een eigen "partner in crime". Het lijkt me mooi om iemand te leren kennen die samen met mij op ontdekkingsreis wil gaan. Wat ik kan bieden als meester: - Een charmante en vrolijke man buiten de slaapkamer. Daarbinnen een strenge maar rechtvaardige meester die weet wanneer hij moet geven en nemen. - Belangrijk voor mij is onderling vertrouwen, veiligheid en respect. Niks moet alles mag. We gaan rustig te werk, nemen onze tijd en bouwen rustig op. - Geen 24/7 relatie maar ben altijd bereikbaar voor je - Lol hebben samen. No fun no pleasure. Mocht je interesse en/of vragen hebben laat dan een berichtje achter!
 •  Mickz
 •   Meester zoekt slavin
 •  260
 •  3
Meester zoekt ond maso (geH?) slavin met grote tieten
Meester,69j zoekt ond maso vrouw, met grote tieten en tepels, me zegt weleens met uiers +spenen. Om dze te verwennen met SOFT SM en langdurig te zuigen/melken Email liefst uitgebreid met foto(s)
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  297
 •  2
Oude Meester zoekt jonge vrouw (evr) gehuwd om op te leiden als zijn sub
Rotterdamse Meester 69j, gepensioneerd, kan thuis ontvangen zoekt jonge ond maso meid (evt. geh.)/studentE 21-40j, die opgeleid en gemisbruikt wil worden als zijn slavin. Mail uitvoerig liefst met fotos
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  248
 •  0
zoek slavin die wil plassen voor haar Mr. en ook beplast wil worden
Kinky Meester, 69j, kan ontvangente ROTTERDAM zoekt ond maso kinky vrouw=slavin evt gehuwd, man mag toekijken, die zich wil ontlasten in bijzijn van haar Meester . En ook een GOLDEN SHOWER en het drinken van NATUR SEKT wil ondergaan. Email uitgebreid liefst met foto
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  230
 •  0
Meester zoekt mollige tot dikke vrouw voor 50 tinten grijs
Meester ,69j kan thuis te ROTTERDAM,ontvangen zoekt mollige tto dikke ond maso vrouw voor50 tinten grijs,soft SM/hard SM man mag evr toekijken. Email uitgebreid liefst met foto
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  249
 •  1
Meester zoekt een Rotterdamse ond maso studenTE
Gepensioneerde single alleenwonende ROTTERDAMSE Meester zoekt ond maso studenTE 18-25. Ook een alleenstaande Moeder eenzame gehuwde huisvrouw tot 60j liefst met grote borsten. Solliciteer liefst uitgebreid met foto
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  196
 •  0
Meester zoekt iphslavin 21j
Meester, 69j zoekt IPH-slavin, of ond maso ROLSTOELSTER ,die kan ontvangen. Woon te Rotterdam. Mail liefst met foto
 •  Mr.B
 •   Meester zoekt slavin
 •  200
 •  1