Meester zoekt vaste slaaf
Deze Meester van 35 jaar zoekt een vaste slaaf. Ik ben 35 jaar en Ik heb ervaring met verschillende vormen van BDSM. Het liefst een slaaf die ongeveer dezelfde leeftijd heeft als Mij, of die jonger is. Maar als je iets ouder bent en je zou toch graag Mijn vaste slaaf willen worden, dan nodig Ik je graag uit om toch te reageren.

Of je ervaring hebt vind Ik minder belangrijk. Het voordeel van een slaaf zonder ervaring is dat Ik die nog goed kan gaan trainen. Het belangrijkste is dat je onderdanig bent en graag iemand (Mij) wil gehoorzamen en dienen.

Wij gaan geen sex hebben en Ik ga geen sexuele handelingen bij je uitvoeren. Vanzelfsprekend ga jij ook geen sexuele handelingen bij Mij uitvoeren. Ik zoek dus zeker geen lustslaaf. Voor dat soort dingen heb Ik Mijn partner, Ik ben namelijk geen vrijgezel. Uiteraard is Mijn partner van alles op de hoogte. Het zou fijn zijn als je er geen problemen mee hebt als Mijn partner jou (of jij Mijn partner) ooit zal zien. Wil je dat echt niet, dan zal Ik dat uiteraard respecteren.

Het zou ook fijn zijn als je een beetje uit Mijn regio komt, maar als je bereid bent om te reizen, is dat geen noodzaak.

Heb je serieuze interesse en zou je graag Mijn vaste slaaf willen worden, dan nodig Ik je graag uit om te reageren. Vertel dan wat over jezelf, wie je bent en wat je motivatie is om Mijn slaaf te willen worden. Ook een beschrijving van je uiterlijk zou fijn zijn.

Ik hoor graag van je.

Dominante groet,
Mr Sander
Geplaatst door
 
Geplaatst op
 03-4-2012 / 23:20
Bekeken
 1561
Reacties
 1
Categorie
  Diverse