Meesteres zoekt TPE slaaf/slavin/koppel om bij in te wonen
Hallo onderdanige slaven /slavinnen
mijn naam is Mrs_selma en ben een strenge, dominante, sadistische meesteres van 54 lentes jong. Ik heb lang rood haar, strenge ogen die kunnen kwellen of liefhebben. ik heb een vrolijke lach, ben spontaan, maar ben zeer zeker erg streng. Ik woon samen met mijn vriend die beginnend dom is ,mijn vriend zal zich nergens mee bemoeien als de slaaf / slavin/ koppel alleen een meesteres wil, mijn dominantie is mij niet aangeleerd, ik ben gewoon dominant van mezelf

Ik ben op zoek naar serieuze, betrouwbare, echte onderdanige / zeer onderdanige slaaf/slavin/koppel om bij in te trekken, met mijn vriend en dieren, je moet wel een grote woning hebben, een vrijstaande woning, of in het buitengebied, een grote woning landelijk gelegen of boerderij, een slaaf / slavin die hun huidige leven zat zijn, wil je je leven een andere draai geven, en een nieuw leven beginnen als dienaar / tpe slaaf en graag alle controle uit handen willen geven aan een dominante sadistische meesteres, een meesteres die bij je in komt wonen samen met haar vriend en dieren en uiteraad neem ik wel mijn inboedel mee, heb je de ruimte en heb je er altijd van gedroomd om een eigen meesteres te hebben waar je alles voor doet, waar je voor wilt kruipen, een meesteres die de totale controle overneemt van je,en dan alles maar dan ook alles aan je meesteres over laat, het enige wat jij moet dat is luisteren naar je meesteres en doen wat je meesteres je opdraagt, je moet me wel tevreden houden

uiteraad krijg je ook je sessies,Ik wil je kunnen straffen als ik dit nodig vind dmv spreidstang gebruik, mijn zweep gebruik, kaarsvet, tepelklemmen, handboeien, masker, trampling, faceslapping, electro, kuisheidsgordel ( cb-6000 met electrostimulatie) vibrerende buttplug, ballbusting, strapon gebruik, ball butcher bij je om doe, je krijgt billenkoek met een ouderwetse mattenklopper etc , body bag voor slaven /slavinnen niet groter dan 1 meter 80, een zweep met ijzeren kettingkjes, een pinwheel met scherpe pinnen en een mondgag met tepelklemmen, en een collar met pinnen

Je word gebruikt voor huisslaaf, meubelstuk, chauffeur, pakezel ,etc

zelf zie ik een slaafje eerder als attribuut, middel of verlengstuk van mijzelf. bdsm is voor mij dan ook geen spelletje.
er is bij mij geen begin en geen einde. als jij mijn slaafje zou zijn, ben je dat voor altijd.
ik duld maar 2 redenen in jouw miezerige leventje om ’s ochtends uit bed te komen en die reden zijn ik en je werk (let wel: ik zal niet naast jou liggen in bed…)
mijn slaaf /slavin dient zijn of haar plek te kennen. jij bent er alleen om mijn leven te veraangenamen. je eigen genot geef je volledig op. je vrije wil? die wordt in de kiem gesmoord. jouw leven komt in het teken van mijn geluk, gezondheid en welvaart te staan.
jouw leven als mijn slaaf / slavin zal voornamelijk bestaan uit het ontlasten van mijn dagelijkse bezigheden, dit betekent niet alleen dat het hele huis aan kant gezet moet worden, maar ook dat de meer uitdagende klusjes uitgevoerd moeten worden.

er is ook maar één rol voor jou als slaaf in mijn leven: mij tot dienst zijn.

denk jij van dit is het leven wat ik altijd gewild heb, durf jij het aan om je bij mij aan te melden en om uit je huidige leven te stappen en een nieuw leven te beginnen stuur dan vlug een berichtje en vermeld daarin je email adres dan krijg je van mij een mail met mijn vragen die je moet beantwoorden
je moet niet bang zijn voor honden aangezien ik honden heb, je krijgt een contract met huisregels en posities

Voor fakers heb ik geen tijd, dus doe dan zeker niet de moeite. alleen een volgzame tpe slaaf / slavin is wat ik wil.
lang heen en weer mailen daar doe ik niet aan dat is alleen maar mijn kostbare tijd verspillen

gestelde eisen :

goed tot zeer goed loon
betrouwbaar/ eerlijk/ serieus
onderdanig / zeer onderdanig.

steeds weer reageren er slaven / slavinnen op mijn advertentie, die of de advertentie niet lezen of goed lezen en weten niet wat tpe inhoud dus voor degene die het niet weten zal ik het hieronder neerzetten.

tpe staat voor total power exchange – totale machtsoverdracht.Het betekent dat een dominant en een sub/slavin/slaaf een relatie hebben waarin de macht over de onderdanige geheel is overgedragen aan de dominant.altijd en overal.In veel tpe relaties wordt ook gesproken over eigenaar en eigendom.door de macht over zichzelf volledig in handen te : leggen van de dominant,wordt de sub/slavin/slaaf immers zijn/haar eigendom.

heel simpel gezegd:de sub/slavin /slaaf heeft geen macht meer,geen rechten meer,alles wordt beslist en bepaald door de dominant,door haar of zijn meester of meesteres.de dominant waakt over het welzijn van de onderdanige.Er zullen regels komen waaraan ze zich moeten houden. de sub/slavin/slaaf heeft geen rechten meer voor zich zelf, alles wordt beslist door de dominant geestelijk ,lichamelijk en financieel. het is de dominant die bepaald.
een sub/slavin/ slaaf is dus altijd gehoorzaam aan haar dominant,haar eigenaar/esse.
Geplaatst door
 doma_2946
Geplaatst op
 25-8-2019 / 20:29
Bekeken
 269
Reacties
 2
Categorie
  Meesteres zoekt slaaf