Meesteres zoekt geldslaven/slavinnen
Dag eventuele geldslaven,

Ik ben een Strenge,Dominante,Sadistische, Veeleisende Meesteres van 55 lentes jong. Geniet volop van het leven en zit bomvol mooie plannen en ideeën. Het idee dat een brave, geile geldslaaf / slavin mij met haar of zijn zuurverdiende geld helpt die plannen te verwezenlijken maakt mij dolblij. Evenals Boodschappen, Luxe en een goed gevulde portemonnee

Ik zoek ervaren of beginnende serieuze geldslaven / slavinnen Ik weet helaas dat er aan beide kanten veel oplichters / fakers zitten maar ik houd hoop. Ik wil dus een geldslaaf / slavin die weet wat findom inhoud. Die het als ' way of life ' ziet of gaat zien.
Je gaat leven voor mij, dingen laten voor mij, keihard werken en met je geld dingen mogelijk maken voor mij, en vooral mij laten genieten!

Ik zoek enkel wel slaven / slavinnen die iets te besteden hebben. Dit met de rede dat ik iets moois wil opbouwen. Als je genoeg schenkt krijg je van mij een sessie.

Mij dienen is dus altijd mogelijk! Dus kom niet aan met zielige smoesjes..

Geen geld geen fun en dat geld ook voor jou!

Stuur me dus een mooie, keurige aanmeldingsmail.
Met daarin o.a. een foto van jezelf , en wat je kan besteden aan mij per maand

Onthoud, ik zoek enkel echte geldslaven / slavinnen, geen lustslaven / slavinnen. Echte geldslaven / slavinnen die hier al lang over dromen.

Geef jezelf een doel in dit leven. Loop er niet meer voor weg, geef eraan toe.
Als je al niet verslaafd bent aan het findom gevoel dan word je het wel!
Uiteindelijk zullen we er beide gelukkiger van worden, trust me!
Geplaatst door
 doma_2946
Geplaatst op
 02-4-2020 / 21:28
Bekeken
 892
Reacties
 0
Categorie
  Meesteres zoekt slaaf