Miss Chatal en Don Thomas zoeken slavin
Miss en Don zoeken slavin , vanaf 18 jaar tot 38 jaar

Wij zijn Chantal , 23 jaar en Thomas , 39 jaar , en wij zoeken een leuke vrouw om samen een SM spel te spelen, ben jij op zoek naar een nieuwe

Ben jij een vrouw, en hebt al jaren opwindende fantasieën hoe het zou zijn om gedomineerd te worden?
Hoe opgewonden wordt je bij de gedachte dat je geblinddoekt vastgebonden wordt en gebruikt wordt zonder je te kunnen verweren.

Hoe geil is het idee om (lichte) pijn te voelen op je naakte lichaam dat geheel ter beschikking staat van een dominante stel. Je moet alles doen wat wij zeggen en als je dat niet doet dan wordt je gestraft....

Om een of andere reden is het er voor jou nog niet van gekomen om deze gevoelens in 'real life' te ervaren of te onderzoeken waar jouw grenzen en voorkeuren liggen....

Waarom?
Misschien omdat je bang bent anders te zijn dan anderen?
Misschien omdat jij je er voor schaamt?
Misschien omdat jou partner hier niet van houdt?
Misschien omdat je niet durft? Misschien omdat jij de juiste persoon nog niet bent tegen gekomen die jou kan begeleiden en ondersteunen in dit ultieme genot?

Dat kan nu veranderen!

Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van vrouwen die dit nog nooit hebben gedaan of dit misschien ooit eens kort geproefd hebben.

Wij zijn betrouwbaar, respectvol, geduldig en discreet met je en verwachten dit ook van jou!!!

Wij nemen jou mee in de wereld van BDSM en roleplay, net zover en net zo langzaam als jij maar wilt...

Onze ruime ervaring met onervaren meiden/vrouwen maken ons zeer bekwaam in het jou laten ontdekken van je diepst weggestopte gevoelens. Samen leren wij waar jouw voorkeuren liggen, hoe het voelt om jouw fantasieën in de praktijk te beleven, hoe jij verder kan gaan in deze wereld van ultiem genot en wij leren je om een goede 'sub' te worden, je grenzen te verkennen en te eventueel te verleggen.

Dit alles op een zeer ontspannen en leuke manier, waarbij er NIETS zal gebeuren wat jij niet wilt!
Alles gebeurd bij praktijk/ SM / thuis, waar ik diverse mogelijkheden bied om jou de vele facetten van deze scene te laten ontdekken.

Hygiëne, respect, vertrouwen en geheimhouding zijn sleutelwoorden! Uiteraard bepaal jij de snelheid waarmee jouw 'opleiding' gaat en het is vanzelfsprekend dat jouw inbreng bepalend is voor de manier van ons lesgeven.

Ben je geïnteresseerd geworden? Hou je zelf dan niet langer voor de gek en trek de stoute schoenen aan! Spijt zal je niet krijgen, spijt krijg je alleen als je niet voor je eigen gevoelens uitkomt.

Neem de stap vandaag nog!!!

Chantal en Thomas
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 30-12-2016 / 15:43
Bekeken
 358
Reacties
 1
Categorie
  Meester zoekt slaaf