(On)ervaren, beginnende sub (v) gezocht
Dit zou ook met jou kunnen gebeuren. Naakt, vastgebonden op een bed. Je kunt niks zien vanwege een blinddoek. Je handen boven je hoofd gebonden, je benen via haken aan het uiteinde van het bed, ver uiteen gespreid. En een hevig trillend apparaat beroert je meest intieme plekje. Het zoemen gaat door je lichaam heen, de sensatie is bijna ondraaglijk. Je rukt aan de boeien, gaat wild heen en weer, doch je kunt er slechts aan ontsnappen door te smeken… door jezelf volledig over te geven aan mij.

Dit zou ook met jou kunnen gebeuren. Op je knietjes, geblinddoekt en vast gebonden met je handen achter je rug, Voetstappen om je heen, een stem die je toespreekt. Zachte vingers strelen je en sterke handen grijpen je vast. Je voelt hoe je hals omvat wordt, hoe je weerloos bent. Je weet je kunt slechts gehoorzamen, want het gevoel van de flogger die over je billen ging die weet je nog. Dan hoor je hoe een rits wordt geopend, je weet wat er komt, je weet dat je zult moeten dienen… dat je mij zult moeten dienen.

Droom jij wel eens in 50 tinten? Voel je jezelf onrustig bij de gedachte aan bondages, aan floggers, klemmen, gags, blinddoeken en wat er al niet voorhanden is? Wees gerust, je bent niet de enige, je gedachtes zijn niet fout of slecht. Je bent niet de eerste die droomt over overgave, over lust, vernedering, over spankings of onderdanigheid.

Ben jij minimaal 18 jaar Zoek je iemand die jou op een rustige, verantwoordelijke en bovenal prettig zinderende wijze kan doen kennis maken met BDSM? Schrijf mij dan en wie weet zal ik je leiden, zal ik je bevrijden van het alledaagse en naar boven halen wat al enige tijd verborgen zit.

Mijn naam is Vincent, 42 jaar, 198 cm lang, single, vriendelijk,kom uit delft en kan thuis ontvangen. ik hou van humor, doe aan sport, ben rustig en zoek een beginnende sub (ervaren mag ook).

Als jij je aan mij overgeeft spendeer ik mijn tijd en aandacht aan jou. Ik begeleid je door het hele gebeuren, zal zorgen dat je jezelf ondanks alles veilig en geborgen voelt.

Jouw grenzen zijn mijn grenzen. Jouw fantasie het speelveld. Ik ga niet zeuren om direct te bellen, te skypen of met je af te spreken. Ik wil eerst weten wie je bent, waar je van droomt en of wat ik je biedt ook dat is wat jij zoekt. En mocht het zo zijn dat jij dit alles echt wilt beleven, dan verloopt dat volgens regels die jouw veiligheid bovenaan zetten.

Dus kan jij jezelf vinden in al wat ik hier schrijf, aarzel dan niet langer. Je kunt blijven dromen, kunt eeuwig blijven verlangen, maar je kunt ook beleven. Dit is jouw kans, je hebt niets te verliezen.
Geplaatst door
 Meester-vincent
Geplaatst op
 14-8-2019 / 13:53
Bekeken
 940
Reacties
 13
Categorie
  Meester zoekt slavin