Op zoek naar ervaring
Hoi,

ik ben op zoek naar een ervaring. Dus niet naar een relatie slaaf-meester. Ik wil gewoon een lange dag een slaaf zijn.

Wat mijn fantasie is:

Ik kom bij je aan zodra jij gaat zitten, kleed ik me uit, ook al sta ik nog op straat voor de deur. Jij zet tepelklemmen vast en hangt een gewicht aan mijn lul. Vanaf dat moment ben ik je hond en loop ik op handen en voeten tot je me anders verteld. Jij laat me in een verlaten gebied uit en als ik niet luister sla je me, trek je me aan mijn halsband of pijnig je me op jouw manier. Je bind me vast en gooit de zweep erover. Je laat me dingen likken en misbruikt mijn anus. Mocht je me ergens mee naar toe willen nemen waar je gekleed moet zijn dan geef je me hoge hakken en een minijurkje en maak je me op. Je mag over me heen lopen. Ik ben een hond, dus je mag me laten apporteren en likken. Je mag me rond laten lopen met mijn handen aan mijn voet gebonden. Je mag me mengen met andere slaven. Ik gehoorzaam en gehoorzaam ik niet dan straf je me.

Je beloont me door me eens in het uur een sigaret te geven, maar je maakt het me wel lastig om hem op te roken. Je mag me vernederen, pijnigen en verkrachten, maar ik wil geen blijvend letsel.

Ik wil een eenmalige ervaring. Kan jij me die brengen?
Ik ben een goed uitziende man van begin dertig en prefereer een meesteres, maar heb ik een goed gevoel bij een man, is dat ook prima. Koppels zijn ook goed. Zoals je merkt stel ik niet veel eisen en als je dingen aan de fantasie wil toevoegen, graag!
Geplaatst door
 hetis
Geplaatst op
 04-4-2014 / 10:14
Bekeken
 673
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres