SM Meester Thomas zoekt pijn/lust/seks slavin 18+
Meester Don, zoek vrouwen vanaf 18 + tot ..? Voor Tantra Femdon
Bij meester Don mag je even helemaal ontspannen in je overgave. Je mag alle stress van het dagelijkse leven loslaten en je mee laten voeren in mijn sensuele, mannelijke en vrouwelijke spel.

Vanuit mijn verlangen en rekening houdend met jouw wensen en grenzen maken we samen een reis naar overgave. Ik combineer dominant spel met de principes van Tantra: intimiteit, (hart) verbinding, stromen van sexuele energie en bewustzijn.

In een veilige en liefdevolle setting mag je zijn wie je bent en je volledig uiten.

Het doel van een Tantrische Femdon sessie is om diep met jezelf, mij en de bron van het leven te verbinden. Alles mag aanwezig zijn tijdens de sessie, je diepste en donkerste fantasieën, alle soorten emoties.

Wat een tantrische femdom sessie je kan brengen:
- je kunt je vrouwelijke of onderdanige kant ontdekken
- het zal je energie niveau verhogen
- je kunt fantasieën uitleven die je wellicht onderdrukt
- je hart openen voor jezelf, anderen en het goddelijke
- donkere kanten van jezelf naar buiten laten komen en transformeren
- meer sexuele vrijheid en intimiteit ervaren
- levensenergie laten stromen
- overgave ervaren in andere delen van je leven

Wat ik spannend vind is jou te gebruiken voor mijn eigen plezier. Ik hou van rollenspel; mijn favoriete smaakjes zijn dat jij het kleine meisje bent, ondeugende tiener, bitch of dominatrix. Ik gebruik alle flavours die mijn mannelijkheid jou te bieden heeft.

Vastbinden, spanking, vaginale penetratie, worstelen, breathplay, goddess workship of een heerlijke tantrische (cock) massage, noem het maar, als het past in het moment en in het spel gebruik ik het graag allemaal. Mail me met je specifieke wensen.

Extra mogelijkheden (prijs op aanvraag):
- spelen met een andere (bi-sexuele) sub onder mijn leiding
- gedomineerd worden door mij en een van mijn leerlingen
- gedomineerd worden door twee slavinnen
- gedomineerd worden door een Engelse meester

Tarief is €125,- per uur, sessies duren minimaal 2 uur. Ik heb een eigen speelruimte ter beschikking in Den Haag / Amsterdam centrum.

Vrouwen onder de 30 jaar kunnen in aanmerking komen voor Gratis introductie sessie van 90 minuten, belangrijk is dat je mij kan overtuigen waarom ik jou deze sessie kan gunnen. Hoe serieus ben jij onderdanig en hoe graag wil jij met Tantra Fendon SM spel aan de slag wilt

Ik heb veelal vaste vrouwelijke en stellen als klant maar nog wel wat plekjes vrij. Stel je even voor in een berichtje (liefst met foto) dan krijg je snel bericht terug.

Tantrikus / SM Meester
Thomas
Geplaatst door
 Don-Vincent-
Geplaatst op
 14-5-2018 / 12:03
Bekeken
 268
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slaaf