Slaaf(46) zoekt vaste Meester/eigenaar
Deze slaaf van 46 uit Rotterdam zoekt een serieuze vaste Meester die graag een vaste slaaf wil hebben als eigendom, een Meester te begrijpt dat wederzijds vertrouwen en respect belangrijk is in een goede D/s relatie.

Als dat vertrouwen er is wil deze slaaf echt volledig eigendom van zijn Meester worden waarbij de Meester bepaalt wat de slaaf moet doen en ondergaan en de slaaf niet mag weigeren, bij echt goede klik dus en dan is ook 24/7 en inwonend mogelijk.

Los van blijvende schade is dus alles mogelijk met deze slaaf: zweepslagen,caning, spanking, CBT, chastity, assplay, de Meester pijpen , neuken, fisten, keelneuken, tepelmarteling, electrotorture, puppyplay,ponyplay schoonmaken en bedienen als Sissy Maid, vernedering, toiletslaaf(plas, poep en natuurlijk schoonlikken en rimmen), Bondage, Opsluiting, gebruik als slet voor anderen die de Meester kiest(in dat geval wel safe) en nog veel meer, deze slaaf heeft behalve blijvende schade, ongezonde en illegale zaken geen grens.

As de echte klik en vertrouwen er is zal de slaaf een contract met zijn Meester/eigenaar tekenen en heeft de Meester totale controle en zal de slaaf als de Meester dat wil ook bij zijn Meester wonen.
Geplaatst door
 247slaaf
Geplaatst op
 03-11-2020 / 09:23
Bekeken
 50
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt Meester