Sub/slavin gezocht
Ik ben een gebonden dominante 54 jarige man uit de omgeving van Hoofddorp. Door de jaren heen wel wat ervaring opgedaan binnen de bdsm. Nu eindelijk wetende wat ik echt zoek. Ondanks het feit dat ik erg sexueel ben, is dat toch niet het enige wat ik zoek in een vrouw.
Ik ben een man van 183 en 83 kilo, heb veel borst haar en ben kaal. Verder een normaal postuur. Als Dominant vind ik het belangrijk veel te communiceren via mail en chat om elkaar goed te leren kennen. Hierbij verwacht ik nieuwsgierigheid, interesse in elkaar, openheid en vooral een proactieve houding.

Wat ik zoek is een vrouwelijke onderdanige vrouw, is dienstbaarheid en bereid te investeren. Als vrouw ben je zorgzaam, dienstbaar en hebt discipline nodig.
Omdat het bij mij niet alleen om sex draait verwacht ik dat je geniet van opdrachten. Opdrachten in de vorm van verplichte kleding, fysieke en sexuele opdrachten.

Belangrijke steekwoorden zijn : Veiligheid, respect, discretie, afspraak is afspraak, stopwoord. Ik investeer graag veel in je en verwacht dat ook terug.
Daar ik open minded ben sta ik voor jouw wensen open, en ga dan ook samen met jou opzoek naar wat jij als vrouw nodig hebt.

Als dominant hou ik er niet van om fysiek te straffen, behalve dan dat een tik op de kont niet uitgesloten is. Het zal logisch zijn dat ik niet opzoek ben naar een vaste relatie want daarin ben ik al voorzien.
Bloed, blijvend letsel, poep, en ingewikkelde bondage hoef je bij mij ook niet te verwachten.
Geplaatst door
 Erikw
Geplaatst op
 23-5-2020 / 10:44
Bekeken
 117
Reacties
 0
Categorie
  Meester zoekt slavin