Taboeloze meesteres voor vast kontakt
Ik ben een zeer onderdanige en vrijgezelle slaaf van 42 jaar met normaal postuur en goed uiterlijk.Ik zoek een persverse en sadistische meesteres voor regelmatig en vast kontakt, die op zoek is naar een privé slaaf. Ik ben niet wel gesteld en kan u een slaventax van 75 euro aanbieden. U zoekt een privé slaaf, dus in uurtje of tijd denkt u niet. Ter compensatie zal ik u leven ook veraangenamen door bijvoorbeeld ,u te chauffeuren,te koken en mij taboeloos te laten gebruiken.in alles wat bij u op komt.

Ik hoop dat het volgende u aanspreekt.spugen in mond,zweep,kaarsenvet,rimmen,beffen, bondage,sigaretten branding,golden shower,voet aanbidden,haren trekken, faceslapping en alles wat u verder leuk vind.

Indien u zich in mijn advertentie kunt vinden, kunt u mij op eisen en kan ik naar een door u bepaalde lokatie komen. Ik zal mijn advertentie dan ook gelijk verwijderen. Ik ben betrouwbaar,netjes en kom altijd mijn afspraken altijd naar. Indien gewenst kunt u een goed gesprek met mijn voeren en ben ik geen ongezellig gezelschap.

Onderdanige groeten,
.
Geplaatst door
 .
Geplaatst op
 12-7-2015 / 15:01
Bekeken
 1214
Reacties
 1
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres