VACATURE: SLAVIN
Na mij jarenlang eerzaam te hebben gediend, heeft mijn trouwe slavin Sylvia ervoor gekozen om de BDSM-wereld vaarwel te zeggen.
Zoals een goed slavin betaamt, heeft zij eerst toestemming aan haar Meester gevraagd om deze stap te zetten. De afgelopen zes maanden stonden in het teken van afscheidsopdrachten, die zij loyaal heeft vervuld.

Dat zegt niet alleen iets over mijn trouwe dienares, maar ook over haar Meester. Zij liep niet zomaar weg, maar heeft zes maanden lang de beproevingen met verve doorstaan die ik van haar vroeg voordat zij zou opgaan in het burgerleven.
Dat is respect hebben voor je Meester.

Nu de oude slavin is gegaan, zal er een nieuwe komen.
Ook van jou, mijn nieuwe slavin, verwacht ik dit respect.

Ik ben een Meester met stijl, dus het laatste wat ik wil is het krijgen van reacties van slavinnen die alleen maar als ordinaire hoertjes gebruikt willen worden.
Val jij onder dit type, dan zoek je maar één van de vele laagwaardige meesters die er op dit moment zijn.

Ik ben een Meester die een doel heeft met zijn slavin. Mijn slavin is een vrouw die de harde hard der tuchtiging nodig heeft om te groeien als mens.
Mijn slavin kan niet zonder die harde hand.
Mijn toekomstige slavin is diegene met zelfkennis, die weet dat ze niet deugt, die weet waar het aan ligt (zelfreflectie) en die weet dat ze een strenge doch rechtvaardige Meester nodig heeft om haar leven in goede banen te leiden.

Ben je juist een ordinaire hoer en wil je graag veranderen, dan ben ik wel de juiste Meester voor jou. Want mijn stijve lid, als ik die al in jouw nabijheid zou krijgen, is er niet voor jou om af te zuigen. Dat is beneden mijn stand. Die is er voor jou om te aanbidden. Jij zal het moeten verdienen om die te mogen aanraken, zelfs te mogen aanschouwen.
Tot die tijd zal ik aanspraak maken op tal van andere mogelijkheden om jouw slavinnenkutje, jouw slavinnenkontje en jouw slavinnenmondje te vullen.

Jij bent een slavin zoals het hoort. Als ik jouw gebied een vrouw te zijn met stijl, dan ben je dat. Als je dat niet kan, dan leer ik je dat.
Als ik jouw gebied dat ordinaire hoertje te zijn, dan ben je dat. Kun je dat niet, dan leer ik je dat.

Jij bent een slavin die een bepaalde mate van zelfstandigheid beheerst. Als ik jouw gebied om alleen op stap te gaan en huiswaarts te keren met twee mannen die jij zelf uitkiest,om je te laten misbruiken, dan kun jij hier gehoor aan geven.
Jij faalt niet.
Faal je wel, dan onderga jij je straf als een deugdzaam slavin.

Dit is maar één voorbeeld van mijn heerschappij, want die reikt verder dan jouw slaapkamer. Mijn heerschappij speelt zich niet alleen af in huiselijke sferen. Ik stuur je ook op pad in de maatschappij. Soms met mij, waarin je je houdt aan eerder gegeven geboden. Of zonder mij, maar ik zal immer in de buurt zijn.

Verwacht opdrachten die je confronteren met je grootste angsten en die een beroep doen op je zwakheden. Want alleen zo kun jij die persoon worden die jij wilt zijn.

Ik verwacht volledige overgave aan mijn geboden.
Als je dat kan opbrengen, beloof ik je een wonderbaarlijke reis. Mooier als die van Alice in Wonderland. Want dat was een sprookje. Deze reis..........is echt!

Ik bied geen 24/7 diensten aan vanwege mijn verplichtingen in de burgermaatschappij. Doch, om een goede band met mijn slavin op te bouwen èn te onderhouden, is minimaal wekelijks contact gewenst.

Heb jij interesse, stuur dan een uitvoerige mail met jouw wensen, vragen en de reden waarom jij een Meester nodig hebt.

Laat het bericht van onderscheidende klasse zijn, want ik werk maar met één slavin. Het is heel goed mogelijk dat deze kans zich pas weer over jaren zal voordoen.
Overtuig mij!

Je Meester

Geplaatst door
 
Geplaatst op
 10-5-2012 / 12:27
Bekeken
 1366
Reacties
 2
Categorie
  Diverse