Veilig ontdekken vanuit verlangen
man 49,hbo,mnl stevig,behaard ,187, ervaren met spiritueel-emotioneel bewustworden,tantra,meditaties,serieus rituelen van indiaanen,sjamaan.
Ik ken gewoon de ook het verlangen vanuit een smelten voor vrouwelijkheid om meer tantratisch elkaar daar in te vinden,beminnend,Maar ook datje vanuit dieper innerlijk worsteling beleving, verder mag gaan.Het gaat eerder om vertrouwen ahw herstellen,dat je kunt delen als mens, en herkenning vinden.Niet zozeer omtrent sexuele extremiteiten,maar je beleving daaronder. Om meer foncorm je fantasie hoerig verkleedt te zijn te latenfotograren,om te wennen veilig aan kick om geslagen te worden,om vastgebonden gewoon aanwezig te mogen zijn.of gewoon aanwezig temogen zijn,en naar innerlijk impuls toe te geven aan sensuele aanraking bevoelen.Ik ben een man die 100% gewoon uit eigen bewustzijnomtrent heiligheid,respect,vertrouwen een oprechte contact biedt. Om te beminnen,vrijen waarbij je ook met tederheid de diepere vermogen wilt bevrijden om je hart en ziel en lijf nog de liefde te bedrijven en voelen. Om in grensverlegging, ook in warmte veilig te zijn om voorbij angst en schaamt tekomen en je ook diepere affectie spirituele erot band voelt. Ben jij een vrouwmens die ook niet langer uit ongeloofd,angst schaamte in niets wil blijven,maar vanuit een delen en ook lijfelijk erot sex stap voor stap aangaan elkaar ahw wil bevrijden. Ik ben geen Meester in de SM zin en in het beeld van de man die grenzen van vrouw overtreedt.Ik ben een manMeester die uit smelten warmte begeerte zindering genot naar vrouwen hun sex,eros afectie liefde hart en ziel verlangt en uiteraard sexueel willig zijn , ZOekook ivm bewustwording en innerlijke visie verder te ontwikkelen,en ideaal van woon,werk,leefgemeenschap te creëren waarin er geen perversiteit bestaat omdat je er in afstemming toekomt,uit genot,als therapie,als spirituee meditatief Pad waarin je ok bent,geen claims bent en met elke vrouwsex intiem kan zijn.
Maar ook waar itt zgn new age wereld, ook meer mogelijk is. Een mens spiritueel,magische geestelijk,emotioneelafectief,ertosex gezien en herkend wil worden,gesteund,en gebed wil zijn.
Ben je alleen passief ,dan hoef je niet te reageren. gevoelens van liefde verliefdheid,warmte affectie dankbaarheid verering,gehechtheid mogen er allemaal zijn,maar om er zelf ook va te genieten,om jezelf daarna geven te mogen gedragen. Om mits het klikt op alle fronten, ook meer spiritueel non persoonlijk in vriendschap,verwnate zielen, als mij n vrouw
kameraad die mag komen,normaal inteime verbondenheid willeven . Elke niet acceptatie van Nee,onderhuids irriatiem,verwijt of terugtrekken omdat ik meniet gedrag naar wat van jou moet,kap ik af. Nee zeggen, is zeggen dat je niet klaar bent om je open te geven delen en overgeven.
Ben je ook meer verlangend veilig discreet stapjes tenemen in al de opwinding om je te laten kennen in je meer magisch erotsex verlangen,?om gewoon sexerot gekleedt gebonden te worden en te zijn,en voor massage ,erotbespeling over te geven,alsook om meer zacht rustig je willig wil pijpen,oraal en vaginaal vooral intens vind het moment om gevuld te worden ipv recht op en neer geneuk.Om je steeds vertrouweder en intiemer tevoelen door gewoonzacht over te geven?en van geniet?leeftijd ,gebondenofn iet maaktnietuit
Geplaatst door
 SantraM
Geplaatst op
 19-7-2012 / 09:07
Bekeken
 781
Reacties
 8
Categorie
  Meester zoekt slavin