Wie heeft belangstelling voor realistische slavernij
Ik ben een aantrekkelijke, goed verzorgde en goed opgeleide man van midden 50. Masochistisch en met grote belangstelling voor realistische vormen van slavernij.
Ik heb een brede algemene belangstelling en ben gehuwd met een geweldige partner die volledig op de hoogte en akkoord is met mijn zoektocht.
Ik zoek een langdurige en intensieve relatie als slaaf met een Dominant (V/M/Paar of evt. kleine groep) met dezelfde belangstelling.
Het gaat mij echt om vormen van slavernij en niet om seks of het zijn van seksobject.
(Natuurlijk wordt ook de seksualiteit van een slaaf wel eigendom van een nieuwe Eigenaar!)
De slaaf is goed gebouwd, onder de hals geschoren, door een vorige Eigenaar reeds geringd (spenen en pik), prima gezondheid en redelijke conditie.
Afhankelijk van de belangstelling van een Eigenaar is er zeer veel mogelijk en zijn er weinig beperkingen.
Ik ben op zoek naar een echte rl relatie, hoewel combinaties met cyber zeer goed mogelijk zijn.
Ik kan redelijk vrij over mijn tijd beschikken, zowel in het weekend als door de week. Kan helaas niet ontvangen, wel makkelijk verplaatsen. Beschik over enige ervaring als slaaf, maar verwacht geen grote ervaring van een Dominant(e). Gedeelde belangstelling en goede ideeën zijn voor mij belangrijker. Geen wensenlijstjes aanwezig.
Indien U belangstelling heeft is een kort mailtje, liefst met Uw mailadres, voldoende. Ik zal hier per omgaande op reageren met alle nadere informatie die U wenst.

Met onderdanige groet,

servus
Geplaatst door
 servus
Geplaatst op
 25-5-2013 / 15:46
Bekeken
 921
Reacties
 4
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres