Zeer Persverse en extreme meesteres gezocht

Terug naar het overzicht
Ik ben een slaaf van 41 jaar met een normaal postuur en uiterlijk. Ik ben betrouwbaar, netjes en kom altijd mijn afspraken naar. Ik ben in het dagelijks leven makkelijk in omgang en gezellig. U kunt indien gewenst , een goed gesprek met mij voeren en mijn sociale vaardigheden zijn Prima.

Ik zoek een saditische totaal meesteres, die een priv� slaaf zoekt voor regelmatig en langdurig gebruik ( uren, dagdelen of meer ). U stopt pas als u het genoeg vind, al zal ik niet snel jammeren. U bent op zoek naar een slaaf die u regelmatig dient en regelmatig kontakt met u onderhoud. Dat betekend dat u mij ook kan verplichten om soms op het laatste naar u toe komen en verantwoordelijkheid over mijn agenda moet afleggen. Verder kunt u mij indien gewenst in bezit nemen.

Ik hoop dat de volgende zaken u aan spreken. Mij anaal neemt, u een liefhebber van rode billen bent, u hobby is om gerimd en gebeft te worden, facesitting, faceslapping, harentrekken kaarsvet,mij u kostbare champagne dwingt regelmatig te drinken , spugen in mijn gezicht en mond, sigaret tegen mijn lul/eikel/ballen aan drukken en sigaretten branding op mijn kont. Verder natuurlijk alles wat u graag verder wilt doen.

Verder mag u verwachten dat ik vrijwel taboeloos voor u ben en dat ik mij laat trainen als ideale slaaf voor u en bereid ben om in de toekomst een slaven kontrakt te tekenen. Het woord nee komt niet in mijn woordenboek voor ( uitgezonderd blijvend letsel, de wet overtreden, dingen die mijn gezond in gevaar brengen , plasbuishandelingen,money slavernij ,dieren en activiteiten die mij imijn werk belemmeren of in gevaar brengen. Ik ben een betrouwbaar en hygi�nisch slaaf. Ondanks dat ik niet top verdien kan ik een slaventax van 90 euro per keer aanbieden.

Geplaatst door
 .
Geplaatst op
 01-10-2015 / 00:26
Bekeken
 1380
Reacties
 5
Categorie
  Slaaf zoekt meesteres