beginnend verlangend vriendschap en meer
eindelijk is het zo ver, daar sta ik dan met een kloppend hart in mn keer voor uw deur, iedere kilometer die ik aflegde en dichter bij u kwam werd de spanning en het gevoel van blijdschap steeds groter. Het klikte ook zo goed zoveel raak vlakken en zelfde gedachtes, lijken wel 2 handen op 1 buik.
Ik bel aan, de deur gaat open, u vraagt wat ik kom doen, en zoals u me had opgedragen draag ik een lange jas met alleen lingerie en schoenen. ik doe mn jas open en voel hoe uw ogen over mn lichaam glijden. dan mag ik binnen komen en mn jas ophangen. zodra de deur in het slot valt weet ik dat ik van u ben, als een automatisme ga ik in de door u gewenste houding staan zoals u dat had aangegeven, benen uit elkaar armen in mn nek en borsten vooruit. ik zie een lach op uw gezicht en voel me trots. uit uw zakken haalt u een soort van ketting met daaraan 2 klemmen. u pakt mn linker tepel en ik voel hoe het koude metaal mn tepel doet pletten en zich met een soort tandjes vastzet om nooit mee los te laten. Hetzelfde doet u met mijn rechter tepel. u ziet aan mn gezicht dat ik moet wennen maar ik geef geen krimp. een gevoel van pijn en ongekende lust schieten door mijn lichaam. U pakt de ketting en trekt me mee naar de woonkamer.

Ook al ben ik nog jong ik heb gevoelens en verlangens en zoek de juiste om hiermee en over te praten en als het zo mag zijn als. dan wil ik zeker meer.
Geplaatst door
 doma_1109
Geplaatst op
 07-11-2014 / 08:17
Bekeken
 787
Reacties
 40
Categorie
  Slavin zoekt meester