oproep voor serieus slaafje
Je wil graag dienen, dat wil je al een tijd, misschien heb je al eens gedate, maar uiteindelijk wil je meer. Je wil een vast Meester, Je wil als slaaf leven en niet alleen af en toe.
Je wil ergens wel alles geven om je Meester gelukkig te zien en je diep verbonden voelen, maar je hebt toch twijfel. Over werk of opleiding, je wil je familie blijven zien, al dat soort gedachten. .
Mijn ervaring is dat die gedachten niet minder worden en dat meeste slaven op hun 40ste nog altijd geen Meester hebben, van date naar date gaan en nooit echt kunnen dienen. Tragisch.
Het kan anders. Ik help je daarbij. Ik wil namelijk een vast slaaf, maar wel echt vast. Dat betekent dus werken, seks met mij en mijn partner (man) en een contract voor 7 jaar.
Als je alleen kinks zoekt moet je niet verder lezen, als je alleen wil daten evenmin, maar misschien ben jij die jongen die er echt naar verlangt om een meester te dienen, die rust te kennen en de veiligheid van een dominante man die jouw als eigendom heeft. Voor jouw een sfeerschets:
Je wordt 's ochtends gekeurd. Je zorgt dat alles in orde is. Jij maakt mijn ontbijt en zorgt dat ook zulke simpele momenten voor mij stijl en betekenis krijgen. Als ik naar werk ben ga je met me mee of krijgt taken. Als ik terug kom keur ik je werk, kom je bij me en laat met je spelen. keer op keer laat mijn hand je kronkelen van genot en leer je je overgeven.
Als ik je niet nodig heb weet je wat je plek is. Je bent gehoorzaam, aanhankelijk, toegewijd en vind niets fijner dan zorgen dat je Meester zijn leven zo effectief mogelijk in kan richten en zich ieder moment van de dag ontspannen en goed voelt door jouw dienstbaarheid. Daartoe doe je alles, ook seks met een ander sub bv.
Misschien heb je een baan of volg je een opleiding, geen probleem. Ik help je. sowieso train ik je, ook je lichaam, je gaat gehoorzamen, begrijpen, hebt rust en regelmaat en dagelijks genot en straf indin nodig. Ik leer je van alles en zorg dat je na 7 jaar succesvol de wereld in gaat of nooit meer wil vertrekken.

Opleiding, geen ervaring, onzekerheden zijn eerder pluspunten. Je verleden maakt niet uit zolang je een jongen bent, mager/slank, tussen 18 en 26, ruimdenkend, trouw, ijverig, aanhankelijk en met een goed hart. Natuurlijk wil ik je eerst zien zodat ik beslis of ik je geil genoeg vind, ik stuur je vooraf een sublijst voor al je kinks en daarna teken je een contract, ik regel onderdak en al wat nodig is en jij gaat dienen. Een dominante maar vaderlijke en klassieke Meester griekse stijl, die jou als zijn jongen ziet, als deel van mijn huishouden

Reageer als je echt slaaf wil zijn en dus de ballen hebt om ja te zeggen.
Geplaatst door
 doma_4452
Geplaatst op
 21-9-2020 / 21:57
Bekeken
 1078
Reacties
 17
Categorie
  Meester zoekt slaaf