twink/femboy/ zoekt meester(s) om van te leren.
Hoi, ik ben Laura. Ik ben 21 jaar en woon in de omgeving Utrecht. Ik heb per toeval deze website gevonden. Ik was niet opzoek naar iets maar na het lezen van een aantal advertenties ben ik toch gaan nadenken en heb besloten een ad te plaatsen. Ik ben een lange, slanke meid.. of eigenlijk ben ik meer een jongen die er tussen in is gevallen. Ik ben bi maar heb nog niet veel ervaring met mannen/jongens. In mn vrije tijd draag ik heel graag mooie vrouwelijke kleding, make-up en hoge hakken. Ik vind het heerlijk om te shoppen voor de laatste trends en de meest sexy jurkjes. Ik ben een redelijk dominant iemand van mijzelf maar vind het heerlijk om me over te geven aan een ander. Tot nu toe heb ik dat alleen bij (onervaren) vrouwen gedaan maar ik ben nieuwsgierig naar een ervaren man. Liefs bi of gay aangezien ik helaas niet door het leven ga als vrouw.

Wat zoek ik precies ? Eigenlijk heb ik daar geen antwoord op, ik weet wel dat ik man zoek met wie ik veilig kan experimenteren en leren. Niet alleen op het gebied van bdsm en/of andere kinks maar ook op persoonlijk niveau. Iemand op wie ik kan vertrouwen en een vriendschap/mentorship krijg. Ik denk dat ik door een betere submissive te worden ook meer zelfverzekerdheid en discipline opbouw en dat kan ik wel gebruiken. Ik heb een zwak voor slanke, verzorgde, slimme mannen met een leeftijd van ongeveer 25 t/m 45 jaar. Huidskleur is niet belangrijk.

Mn harde limits weet ik niet zo goed. Ik wil niets in publiek, op camera/foto's of met meer dan 3 mensen en alles moet discreet en in overleg gaan. Permanent letsel, poep, bloed en naalden zijn geen optie. En dan vergeet ik er waarschijnlijk nog een heleboel. Met genoeg vertrouwen in de ander wil ik zeker mn grenzen opzoeken. Wat voor mij heel belangrijk is is eerlijkheid.

Heb ik jou een beetje omschreven en lijkt je het wat ? Stuur me dan een bericht of dm me op mn insta Laura_Lipton

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik die graag.

Veel liefs, nieuwsgierig subje Laura :)
Geplaatst door
 Laura_21_femboy
Geplaatst op
 05-2-2020 / 18:56
Bekeken
 1237
Reacties
 14
Categorie
  Slavin zoekt meester